Röviden

MTI
2011. 07. 03. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sebestyén 19.
A 125 kcm-esek között szereplő Sebestyén Péter a 19. legjobb időt érte el a tegnapi első szabadedzésen a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei hetedik futamán, a Holland Nagydíjon Assenben. (MTI)

Csillag lemondta
Nem utazik el a természeti katasztrófa sújtotta Japánban sorra kerülő olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságra Csillag Tünde, a női válogatott tagja, aki ellen emiatt fegyelmi eljárást indított a magyar szövetség elnöke. (MTI)

Tokió pályázik
Immár biztos, hogy Tokió kandidál a 2020-as ötkarikás játékok rendezési jogára, miután a Japán Olimpiai Bizottság hivatalosan is felkérte a fővárost, hogy nyújtsa be pályázatát. Az érdeklődő városoknak szeptember 1-jéig kell benyújtaniuk pályázatukat a Nemzetközi Olimpiai Bizottsághoz. Eddig Róma jelezte, hogy kandidál, de Madrid, Isztambul, Doha és Dubaj is érdeklődik a rendezés iránt. (MTI)

Újra a Santos
Története során harmadszor a brazil Santos nyerte meg Dél-Amerika legrangosabb labdarúgó-klubsorozatát, a Libertadores-kupát, miután a 0-0-ra végződött első meccset követően szerdán hazai pályán 2-1-re legyőzte az uruguayi Penarolt. A meccs lefújása után a két csapat játékosai perceken át verekedtek. Az első két sikerét még Pelé vezérletével, 1962-ben és 1963-ban aratta a Sao Pauló-i együttes. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.