Vasútállomást kapott a MÁV-tól egy aspergeres kisfiú

Az édesanya levélben kért egy kis ereklyét, egész felszerelést kaptak.

MNO
2016. 04. 04. 14:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 444.hu talált arra bejegyzésre, melyben az édesanya elmeséli, hogy kisfia Asperger-szindrómában szenved, és mindene a vasút. Több száz alkotásából az édesanya összegyűjtött néhányat, és elküldte a MÁV-igazgatóságára egy levél kíséretében, hogy kérjen egy „kis ereklyét”. Ami ezután következett, azt álmában sem gondolta volna.

„Nem kellett sokat várni, reagáltak a levelemre és legnagyobb meglepetésemre, pár telefonon történt egyeztetés után megjelent 5 MÁV-dolgozó teljes harci díszben és letelepítettek udvarunkban egy IGAZIIIII!!!!! fénysorompót, tolatólámpát, helységjelző táblát, telefonos irányítóközpontot Mindezeket letakarva kellett egy napig Zéti elől elrejteni, mert tegnap kivonult a MÁV igazgatóságának képviselete és ünnepélyesen átadták számára sok egyéb ajándékkal együtt!:)))” – írta.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.