időjárás 24°C Ibolya 2022. augusztus 7.
logo

Szegények munkájáról dalol a milliárdos baloldali cégvezér

Magyar Nemzet
2022.01.13. 15:40 2022.01.13. 20:25
Szegények munkájáról dalol a milliárdos baloldali cégvezér

Mókázz, nevess, hogy pénzt keress – énekli Mártha Imre a Tanulj meg fiacskám komédiázni! című dalban. Zerkovitz Béla szerzeményében többek között olyan sorok vannak, hogy 

„Magaddal törődj csak, más senkivel!”. 

A Budapesti Közművek Zrt. vezérigazgatójának főszereplésével játszódó eredeti klip a legnépszerűbb videómegosztón régóta megnézhető. A korábbi dalválasztást az elmúlt hetek hírei tették izgalmassá, az utóbbi időben ugyanis több információ is megjelent Mártha hihetetlen meggazdagodásáról.

Itt tekintheti meg a szerzeményt: 

Mártha Imre luxuséletmódja és hirtelen meggazdagodása a közelmúltban lett beszédtéma a sajtóban, miután a cégvezér több olyan képet osztott meg a közösségi médiában, amelyeken úgy tűnt, mintha szándékosan provokálná a munkatársait. Miközben a cégeknél folyamatos a leépítés, emberek százai rettegnek kirúgástól, ő milliárdos nyaralásokon, alulöltözött hölgyek társaságában töltötte mindennapjait. A legnagyobb felháborodást kora ősszel az váltotta ki, amikor Mártha Imre az egyik jach­tozó képre, amin egy csaknem meztelen hölggyel volt látható, ráírta: Home office. 

A posztokon gyakran kap főszerepet egy-egy méregdrága óra is. 

Az egyiken például egy 15 milliót érő, tényleg csak milliárdosok számára gyártott Hublot szerepelt, amely jelentős részben 18 karátos aranyból készült.

Borítókép: Mártha Imre és Karácsony Gergely (Fotó: Máthé Zoltán)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.