Alapjogokért Központ: A nemváltoztatást akarja népszerűsíteni a köznevelésben a baloldal

Az Amnesty International Facebook-posztjában jelezte: Szeretnék minél több diákhoz eljuttatni „iskolai befogadó terek” című projektjüket.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 10. 13. 12:25
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A jelenlegi oktatási rendszerben a diákoknak nincs lehetőségük tájékozódni arról sem, hogy milyen jogok illetik meg az nemi és szexuális kisebbségek tagjait – kesereg mai Facebook-posztjában az Amnesty International magyarországi oldala. 

A nemzetközi szervezet arra kéri követőit, hogy támogassák az „iskolai befogadó terek” projektjüket, hogy minél több diákhoz eljuthassanak. 

A közzétett képen megjelölték a nemváltoztatást is mint az LMBTQ-közösséget alapvetően megillető jogot.

Az Alapjogokért Központ ezek alapján jutott arra, hogy 

a nemváltoztatást akarja népszerűsíteni a köznevelésben a baloldal.

Erről ők is közösségi oldalukon posztoltak. Azt írták: 

A gyermekek védelmének ügyét a Soros György által finanszírozott nyílt társadalom hálózata – és magyarországi kitartottjaik – igyekeztek kigúnyolni, »az anya nő, az apa férfi« alaptörvényi kitételére olyanokat mondtak, hogy ilyen alapon azt is lehetne rögzíteni, hogy »az ég kék, a fű zöld«. De látható, hogy sem az alaptörvény, sem a gyermekvédelmi szabályok, sem gyermekvédelmi népszavazás nem volt ok nélkül: a magyarországi Amnesty most már nyíltan felvállalja, hogy be akarja vinni a szexuális propagandát az iskolákba, sőt, ott a nemváltás-nemátalakítás »lehetőségéről« akarja győzködni a kiskorúakat – elmondásuk szerint azért, hogy »széles eszköztár segítségével új pedagógiai utakat nyisson meg a diákok érdekében«.

 

Az Alapjogokért Központ szerint mindez teljesen nyíltan szembemegy az alkotmány és a törvény betűjével is, amely kimondja: iskolai foglalkozások nem irányulhatnak a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása népszerűsítésére. 

– Az Amnesty tehát törvénysértésre buzdít – de ami a rosszabb, a szülők kikerülésével akarják átmosni a gyermekek agyát – vélekednek Facebook-posztjukban. 


Emlékeztettek arra is, hogy 2022. április 3-án a magyar választók nemet mondtak a nyílt társadalom hálózata által guruló dollárokkal pénzelt baloldalra, annak pártjaira és „civiljeire”. – Nemet mondtak a genderideológiára is: a népszavazáson a szavazók 95 százaléka, 3,5 millió ember állt ki a gyermekek védelme mellett – tették hozzá, megjegyezve azt is, hogy soha ennyien nem szavaztak még Magyarországon egy ügy mellett 1990 óta.

Az Alapjogokért Központ szerint különösen visszás, hogy az emberek demokratikusan kinyilvánított akaratát semmibe vevő alapítványok nevezik magukat demokratának.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.