időjárás 3°C Adél 2023. január 29.
logo

Hadházy Ákos is tudhatott a guruló dollárokról

Magyar Nemzet
2022.12.01. 12:49 2022.12.01. 13:15
Hadházy Ákos is tudhatott a guruló dollárokról

Hadházy Ákos fő tevékenysége, hogy megállás nélkül zaklatja a politikusokat, a különböző állami hivatalokat és ott is korrupciót kiállt, ahol nincs. Most viszont, amikor mindenki számára világos, hogy a baloldal hárommilliárd forintnyi amerikai pénzt csatornázott be a kampányba, hirtelen Hadházy még a nyilvános dokumentumok iránt sem mutat érdeklődést – hívta fel a figyelmet Rotyis Bálint az Origónak adott interjúban.

Szerinte amennyiben kiderülne, hogy voltak információi, akkor a korrupció ellen harcoló politikus imázsa a baloldali szavazók szemében szertefoszlana.

Az elemző szerint aligha az aktivitás hiányáról lenne szó, helyette Hadházy Ákos – akárcsak a többi baloldali politikus – jól láthatóan menekül ettől a témától.

 

Még azt sem zárhatjuk ki, hogy Hadházy Ákos akár tudott is az amerikai pénzekről 

 

– fogalmazott Rotyis.

Elmondta, a baloldali politikusok abban a hitben éltek, hogy az előválasztás, a teljes összefogás és az amerikai támogatás majd meghozza a gyümölcsét, és képesek lesznek kormányra kerülni.  A számukra ideális forgatókönyv nem valósult meg, és most politikai és büntetőjogi következményekkel kell szembenézniük – mutatott rá az Origónak az elemző.

Borítókép: Hadházy Ákos beszél a Kossuth téri kormányellenes tüntetésesen 2019. január 5-én (Fotó: MTI/Mónus Márton)

Guruló dollárok

Titkosszolgálati vizsgálatot rendelt el a nemzetbiztonsági bizottság a guruló dollárok ügyében

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.