Baleset történt a 81-es főúton, lezárások is nehezítik a közlekedést

Az erős forgalomban a szokásos hétköznap reggeli torlódás tapasztalható a főváros irányába. Kedd reggeli forgalmi és közlekedési információk az Útinformtól.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Útinform2023. 04. 25. 7:47
null
Mezõkeresztes, 2019. január 21. Összeroncsolódott személyautó mellett dolgoznak rendõrök az M3-as autópályán, Mezõkeresztes térségében 2019. január 21-én. Az autópálya Budapest felé vezetõ oldalán, a geleji pihenõ közelében nyolc személygépkocsi rohant egymásba. Az elsõdleges információk szerint a balesetben hárman meghaltak, ketten életveszélyesen, négyen könnyebben megsérültek. MTI/Vajda János Fotó: Vajda János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két személyautó ütközött össze a 81-es főúton, Söréd belterületén. A 17-es km-nél a forgalom félpályán halad, torlódásra kell számítani.

Élénk a forgalom a Budapestre vezető autópályákon és főutakon, így az M3-as bevezető szakaszán, a 10-es főúton Solymártól, az 51-es főúton az M0-s irányába, a Csepel-szigeten az autóútra felcsatlakozó csomópontoknál is. Araszolnak a járművek az M7-es autópályán, a főváros felé vezető oldalon, Törökbálint térségében is – számolt be az Útinform.

Több autópálya-szakaszon burkolatfelújítási munkák kezdődtek

Burkolatjavítás miatt az M0-M5 csomópontban korlátozzák a forgalmat reggel 7 és 16 óra között. 

Az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldaláról nem lehet az M0-s autóútra egyik irányban sem lehajtani. 

Az M0-s autóút déli szakaszára az M1-es felé, az M51-es autóúton keresztül, a keleti szakaszára pedig, az M3-as autópálya felé az M5 Gyáli csomóponton keresztül visszafordulva lehet eljutni – írják

Az M3-as autópályán – Kál térségében – a Nagyfüged csomóponttól egy 10 km-es szakaszon felújítják az útburkolatot a 90-es km-től a 101-es km-ig. A Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták, az ellenkező oldal belső sávjára terelték át a forgalmat, a főváros felé pedig a külső és a leállósáv járható. 

Az M7-es autópályán:
– Zamárdi és a Kőröshegyi völgyhíd közötti szakaszon, valamint Balatonőszöd térségében a 115-ös km-től a 118-as km-ig, illetve a 130-as és a 133-as km között a Letenye felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat a Budapest felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként egy-egy sávon halad a forgalom. 

– a Zalakomári pihenő és a Nagykanizsa kelet csomópont között a főváros felé vezető oldalt újítják fel, ezért a járműveket átterelik az ellenkező, Letenye felé vezető oldalra, ahol irányonként egy-egy sáv lesz majd járható. 

– hídfelújítási munkákat végeznek Fonyód térségében a 151-es és a 155-ös km között.

 A határ felé tartó oldalt lezárták, a forgalmat a Budapest felé vezető oldal belső sávjára terelik, a főváros felé tartók pedig a külső sávot használhatják – tették hozzá.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Vajda János)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.