Plakátokat rongált Márki-Zay Péter felesége + Fotó

A CÖF–CÖKA valamennyi helyi óriásplakátját megrongálta a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltjének felesége.

Magyar Nemzet
2023. 07. 13. 15:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Márki-Zay Péter felesége a Civil Összefogás Fórum–Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF–CÖKA) valamennyi hódmezővásárhelyi óriásplakátját megrongálta, leragasztotta csütörtökön a csapatával  − írta meg a Promenad.hu. A portál egy olvasói fotóval bizonyította állítását.

A CÖF–CÖKA valamennyi óriásplakátját megrongálta Márki-Zay Péter felesége.
A CÖF–CÖKA valamennyi óriásplakátját megrongálta Márki-Zay Péter felesége. Forrás: Promenad

Mint korábban beszámoltunk róla, a CÖF–CÖKA júniusban jelentette be, hogy a magánszféra támogatásával országos plakátkampányt indít, amivel bemutatják a háborúpárti politikusokat. Feltételezhetően a plakátkampány azért nem tetszett a bukott miniszterelnök-jelölt feleségének, mert maga Márki-Zay Péter is szerepel rajtuk. A 2022-es parlamenti választások hajrájában Hódmezővásárhely polgármestere ugyanis többször kijelentette, hogy katonai támogatást is küldene Ukrajnának, ha ez lenne az elvárás tőlünk.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.