Rétvári Bence: Gyurcsányék és a dollármédia megállás nélkül hazudnak

Az államtitkár álhírnek minősítette, hogy iskolabezárásokat tervezne a kormány.

Forrás: MTI2024. 01. 19. 16:10
RÉTVÁRI Bence
Budapest, 2024. január 10. Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az illegális bevándorlás aktualitásairól tartott sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtótermében 2024. január 10-én. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Álhír, hogy iskolabezárásokat tervez a kormány, iskolákat Gyurcsányék zártak be – közölte Rétvári Bence azt követően, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) sajtótájékoztatót tartott a témában. Barkóczi Balázs, a DK szóvivője a HVG-re hivatkozva azt hangoztatta, hogy a kormány mintegy hatvan iskola bezárására készül az önkormányzati választás után, szerinte ugyanis oktatás nélkül akarják hagyni a magyar, de főleg a vidéki gyerekeket.

Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára válaszában rámutatott: közeleg a választási kampány, ezért

Gyurcsányék és a dollármédia megállás nélkül hazudnak.

 Az államtitkár kijelentette, hogy

totális hazug álhír, hogy iskolabezárásokat tervezne a kormány.

Hozzátette: iskolákat Gyurcsányék zártak be, tanárokat Gyurcsányék tettek utcára, a dollárbaloldal ha tehetné, akkor most már az LMBTQ-propagandát is rászabadítaná az iskolákra és az óvodákra.

Borítókép: Rétvári Bence (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.