Rejtett kamerás kukkolás egy apartmanban, Szerbia és a halálbüntetés visszahozatala, Mike Tyson erőt demonstrál – ezek voltak a hét videói

A Magyar Nemzet heti videós összeállítása.

2024. 04. 13. 6:58
null
A szerb hatóságok a meggyilkolt kislány holttestét keresik. (Forrás: Szerbiai belügyminisztérium hivatalos Facebook-oldala)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rejtett kamerákkal kukkolta a vendégeit egy veszprémi apartmanos, erotikus tartalmat készített a felvételekből: tiltott adatszerzés bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon egy 57 éves helyi lakos ellen. A férfi 2024 februárjától az általa üzemeltetett apartman szobájában kamerákat helyezett el. Íme a rendőrség felvétele:

 

Durva lebukás Karácsonyék Perjés törökbálinti villájában egyeztettek: illusztris társaság gyűlt össze április 9-én Perjés Gábor törökbálinti villájában. A Magyar Nemzet szerkesztőségéhez eljuttatott videófelvételek és fényképek tanúsága szerint a 99 Mozgalom székhelyeként bejegyzett ingatlanban Karácsony Gergely Perjés Gáborral, Lukácsi Katalinnal és a helyi ellenzék vezetőjével egyeztetett.

 

Videón, amint békésen kalandozik a rejtőzködő életmódú bükki vadmacska: újabb videót tett közzé a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság a területén kalandozó vadmacskáról. A bejegyzésben azt írják, a 2024-es hazai év emlőse 2012 óta fokozottan védett. 

 

Karácsony Gergely a tizedére csökkentette az útfelújítási keretet: a jelenlegi főpolgármester semmibe vette azt a gyakorlatot, ami a kerületek és a főváros között volt. Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje a XVI. kerületből jelentkezett. 

 

Külföld

Egy kétéves kislány tragédiája miatt vezetnék vissza a halálbüntetést Szerbiában: a gyereket előbb elütötték, majd megfojtották, holttestét pedig elrejtették. A kislány esete kapcsán a szerb államfő visszavezetné a halálbüntetést, ez azonban az ország uniós integrációját is leállíthatja.

 

A Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) egyik legnagyobb tévedése: Szaddám és a tömegpusztító fegyverek – Több százezer halálos áldozat, a közel-keleti országok destabilizációja, az Iszlám Állam terrorszervezet felemelkedése és egy hatalmas menekültválság – többek közt ezekkel a következményekkel járt, hogy az amerikaiak bevonultak 2003 márciusában Irakba, a CIA jelentéseire hivatkozva, amelyek szerint az arab ország akkori elnökének, Szaddám Huszeinnek tömegpusztító fegyverei vannak. Az államfőt 2006-ban kivégezték, és bár Washington azóta sem tudta bizonyítani, hogy az irakiak rejtegettek volna ilyen fegyvereket, az iraki háború hatásait máig érezzük.

 

Ez az a brutális orosz fegyver, amely megsemmisítette a Kijev melletti erőművet: a rakéta kilövési hatótávolsága körülbelül 400 kilométer volt, ami több mint a H–69-es esetében korábban becsült érték. A Defense Express cikke arról ír, hogy a H–69-es cirkálórakéta brutálisabb még a hiperszonikus Kinzsal robotrepülőgépnél is.

 

Sport

Tyson erődemonstrációt tartott harminc évvel fiatalabb ellenfelének: a profi boksz nehézsúlyú legendája július 20-án már 58 éves lesz, amikor újra a ringbe lép, a harminc évvel fiatalabb, influenszerből lett bunyós, Jake Paul lesz az ellenfele. Tyson komolyan veszi a felkészülést, erről a múlt hét végén meggyőződhettünk. Íme:

 

teljesen elvesztette a fejét, kiállítás lett a vége: Ronaldónak általában nincs sok örömben része, ha csapata, az al-Nasszr az al-Hilallal találkozik. Ez hétfő este sem volt másképp, de a portugál sztár ezúttal nem csak az eredmény miatt bánkódhatott.

Miután az edző felmutatta a piros lapot, Cristiano Ronaldo az öklével tett fenyegető mozdulatot a játékvezető felé:

 

Ilyen van?! Korbáccsal támadt a szurkoló a játékosra a Szuperkupa-döntő után: csütörtökön Abu-Dzabiban, a Mohammed Bin Zayed-stadionban a szaúdi Szuperkupáért az al-Hilal és az al-Ittihad csapott össze, és előbbi csapat győzött 4-1-re. A lefújás után példátlan eset történt: egy szurkoló korbáccsal támadt az al-Ittihad egyik játékosára. A marokkói Abderrazak Hamdallah nem ok nélkül kapta a fenyítést, mert előtte lelocsolta a drukkert.


A szakállas Milák szó nélkül elsétált a nagyszerű visszatérése után: közel egyéves kihagyás után versenyzett újra az országos bajnokság első napján. A medencés edzéseket csak az év elején elkezdő, az edzőjével idén mindössze öt hetet együtt készülő olimpiai bajnok úszó 100 gyorson az első helyen, magabiztosan jutott tovább a délutáni döntőbe, megelőzte a dohai vb-n bronzérmes Németh Nándort is.

Borítókép: A szerb hatóságok a meggyilkolt kislány holttestét keresik (Forrás: Szerbiai belügyminisztérium hivatalos Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.