Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Lélegzetelállító felvételeken a tegnap éjszakai balatoni vihar

A tegnap esti vihar nem csak a fővárosban nehezítette meg az éjszakai pihenést.

Forrás: Veol, mávinform2024. 07. 01. 9:17
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az időjárás-előrejelzések jól vizsgáztak, vasárnap éjszaka megérkezett a vihar a Balaton északi partjára is – írta meg a Veszprém vármegyei hírportál (veol.hu).

A tegnap esti vihar nem csak Veszprém vármegyében csapott le, az éjszaka folyamán a fővárosban is hangos dörgések, hatalmas villanások voltak láthatók a késő esti órákban. Előfordult kellemetlenséget okozó viharkár is, amelynek hatása még másnap reggelre is fejfájást okozhatott többeknek: Ahogy a Mávinform közleménye alapján lapunk beszámolt róla, Herceghalom és Bicske között felsővezeték-szakadás miatt a vonatok csak egy vágányon közlekedhetnek, ezért a reggeli, délelőtti órákban a hegyeshalmi fővonalon 15-30 perccel megnőhet a menetidő és vonatkimaradásokra is számítani kell, de fa dőlt például a Vác–Balassagyarmat közötti vasúti sínre is.

A Balaton fölé érkező felhőket erős villámlás kísérte, a vihar tombolásáról pedig videó is készült.

Így táncoltak az égen a villámok a Balaton északi partja felett:

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.