Alföldi Róbert nagyon csúnyán nekiment Selmeczi Gabriellának

Megérkezett az utasítás.

2021. 06. 13. 8:45
ALFLDI Rbert
Budapest, 2019. október 30. Alföldi Róbert rendezõ a budapesti Radnóti Színház új alternatív játszóhelye, a Kazinczy utca 21. szám alatti épület második emeletén kialakított Radnóti Tesla Labor bejárásán tartott sajtótájékoztatón 2019. október 30-án. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán

Megérkezett az utasítás.

– Itt a nyár végre! – örvendezett Felhévizy Félix. Abban bízott, hogy végre kisütött a nap, szép idő van és így talán a nagy politikai viták is elmennek lassan egy kis nyári szünetre. De nem így történt. A kormány kidolgozott egy törvényi szigorítást a gyermekeink védelmében, amit Selmeczi Gabriella és Kocsis Máté terjesztett be a parlament elé. Valljuk be, időszerű volt ez a szigorítás, hiszen a kiskorú gyermekek védelme egyrészt a szexuális ragadozóktól, másrészt pedig a káros szexuális tartalmaktól megköveteli a kemény, határozott fellépést. Főként a mai felgyorsult, digitális világban. Az ember azt gondolná, hogy ebben a kérdésben pártok és ideológiák fölötti konszenzus alakult ki a hosszú évek során mind az eltérő oldali politikusok, mind a polgárok között. De mindig vannak, aki másképpen látják a dolgokat.

Alföldi Róbert színész, rendező a Facebookon kezdett el visítozni az úgynevezett pedofiltörvény módosítása kapcsán. Azt kifogásolta a baloldali, liberális művész, hogy a törvénytervezetbe – a kiskorúak védelme érdekében – egy olyan passzus is bekerült, ami szerinte sértő és kirekesztő a homoszexuálisokra nézve. Többek közt az a tétel, hogy tilos a 18 éven aluliak számára a homoszexualitás népszerűsítése, illetve az is, hogy az iskolai szexuális felvilágosítás nem irányulhat a nem megváltoztatására.

Az alábbiakat írta posztjában:

„A szexuális irányultság és a nemi identitás összemosása a pedofíliával pedig a legaljasabb módszer, amit egy hatalom használhat. […] Ez a törvény büntetné […] azt is, ha egy 18 éven aluli fiatal megnézi az Őrült nők ketrecét. Mert nehogy együttérzéssel, megértéssel, szolidaritással, szeretettel találkozzon a színházban. Mert e szerint a törvény szerint ha megnézi az előadást, akkor attól és ATTÓL meleg lesz. Ezt gondolják a hatalmon lévők. És komolyan ezt gondolják. Kedves Selmeczi Gabriella, ön el tudja képzelni, hogy ha kamaszkorában megnézi Makk Károly Egymásra nézve című filmjét, akkor attól leszbikus lesz? […] Magyarország, 2021. És csodálkozunk, hogy a pápa vonakodik találkozni…”

Na itt álljunk meg egy szóra!

Alföldi művész úr ismét csúsztatásra, az emberek félrevezetésére törekszik. Úgy tesz, mintha nem látná, hogy másról sem szól a liberális mainstream média a baloldali lapoktól a streamingszolgáltatókon át, a film-, illetve zeneiparig, hogy a homoszexualitás minden formáját népszerűsítse szinte éjjel-nappal. Ezek a platformok, ahol ilyen magas szintű a meleg- és genderlobbi nyomulása, nagyon sok kiskorú fiatalhoz jutnak el. Tehát ezt látják, hallják mindennap. Nem egy-egy film vagy színházi előadás megtekintéséről van szó, hanem sokkal többről, egy gátlástalan ideológia társadalomra való ráerőltetéséről, amelyhez azt az utat választották a felelősök, hogy a gyermekeink behálózása révén végzik el gonosz küldetésüket. Mindössze ennek a túlzott, erőszakos liberális nyomulásnak szándékozik gátat szabni ez a szigorítás. Az pedig, hogy miért pont ebbe a gyermekvédelmi törvénybe kerülnének ezek a módosítások, egyértelmű, hiszen elég hülyén néznének ki mondjuk egy gazdaságélénkítő csomagban. De pontosan tudja ezt Alföldi is, csak vélhetően megkapta az utasítást, hogy Robi, szólalj meg és tiltakozz bőszen. A tények már úgysem érdekelnek senkit.

– Rossz hírem van Alföldinek és a baloldali ellenzéknek: az embereket nagyon is érdekli a felnövekvő generáció sorsa és egészséges fejlődésének a garantálása. Na ezért is fogtok bukni jövőre a választáson – gondolta Felhévizy dühösen, majd elment kocogni, mert sajnos a home office az ő testsúlyán is vészes nyomokat hagyott. Elvégre is itt a nyár!

(Borítókép: Illusztráció – Alföldi Róbert rendező a budapesti Radnóti Színház új alternatív játszóhelye, a Kazinczy utca 21. szám alatti épület második emeletén kialakított Radnóti Tesla Labor bejárásán tartott sajtótájékoztatón 2019. október 30-án – Forrás: MTI/Balogh Zoltán )

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.