Dömötör Csaba: Nincs annyi vicces ing, amennyi feledtetné a gumilövedéket

Gyurcsány Ferenc ismét a „haza szolgálatáról” elmélkedett napirend előtti felszólalásában.

Magyar Nemzet
2021. 06. 07. 14:17
DÖMÖTÖR Csaba
Budapest, 2021. május 26. Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára expozét tart az egyes törvényeknek a turizmus-vendéglátás ágazatot érintő stratégiai célú módosításáról szóló javaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 26-án. MTI/Soós Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Hölgyeim és uraim, ha Önök úgy gondolják, hogy a múltról kell beszélni és nem a jövőről, akkor nem lesz előrébb a haza – kezdte napirend előtti felszólalását Gyurcsány Ferenc (DK). Szerinte a kormánynak „nem velünk kell megküzdeni, hanem a hazáért”. – Óvom önöket, hogy magatartásuk ne egy hidegháborúba torkolljon – elmélkedett a baloldal vezére, aki elmondása szerint olyan országot szeretne, „ami nem a Fideszhez való lojalitást jelenti”. – Mit csináltak maguk az elmúlt tíz évben? Aki minőségi szolgáltatást akar, az vagy a magánegészségügybe vagy külföldre menekül – vélekedett a DK vezetője, aki szerint a kormány „a múlt rabja maradt minden tekintetben. – Önök azt mondják, hogy nem diktatúrát akarnak építeni, akkor tessék demokrataként viselkedni – jegyezte meg Gyurcsány Ferenc.

Gyurcsány Ferenc ismét a „haza szolgálatáról” elmélkedett Fotó: MTI/Kovács Tamás

– Ha ez a kormány nem foglalkozna a jövővel, akkor a Fidesznek eszébe sem jutott volna, hogy a fiatalok adókedvezményét bevezesse, amivel önök nem foglalkoztak – mutatott rá válaszában Dömötör Csaba. Az államtitkár közölte:

Gyurcsány „progresszív” programja valójában fizetős egészségügyet, így a vizitdíj és a hálapénz visszavezetését jelenti.

– Ne próbálják meg magukat áldozatként beállítani! – jelentette ki az államtitkár, aki emlékeztetett a baloldal politikai provokációira is. Pulpitusi székeket foglaltak el, provokálták Áder János köztársasági elnököt, újságírókat fenyegettek meg, miközben berontottak a közmédia tévészékházába, sőt, füstbombát is dobtak a rendőrökre – sorolta.

– Ön pár nappal ezelőtt börtönnel fenyegette meg a kormánypárti politikusokat – idézte fel Dömötör Csaba, majd felszólalását azzal zárta:

– Nincs annyi vicces ing, cicás kép és humoros videó, amennyi feledtetni tudja a gumilövedéket.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.