időjárás 1°C Natália 2021. December 9.
logo

Rögtön két egyterű-tanulmányt is készítettek

Forrás: Autó-Motor
2021.11.23. 19:11

A kínai formatervezők által megálmodott autóval a GL8-as hamarosan érkező következő generációját vetítik előre.

A GL8 Flagship a fényűző kényeztetésről szól, a Smart Pod pedig a közeljövő önvezető személyszállító eszközét példázza – olvasható az Autó-Motor cikkében.

Kínában jelenleg is a Buick márka egyik népszerű terméke a GL8-as egyterű, amelynek luxusváltozatát előszeretettel vásárolják vállalkozások, hogy azzal szállítsák ügyfeleiket. A kényeztetést emeli új szintre a Guangzhou-i Autószalonon bemutatott GL8 Flagship, azaz zászlóshajó névre hallgató tanulmány.

A kínai formatervezők által megálmodott autóval a GL8-as hamarosan érkező következő generációját vetítik előre, bár sokat fognak még finomítani a megjelenésen, például nem várható, hogy a panoráma üvegtető ebben a formában megmarad.

 

Rugalmasan alakítható a belső tér, ami azt jelenti, hogy a hátsó félkörívben húzódó üléspaddal szembefordítható az anyósülés, teáscsésze-tartót is kapnak az utasok.

 

A műszerfalon nem csak a képernyő teljes szélességű (30 col képátló), de a fel-a-fejjel kijelző is a szélvédő teljes felületét lefedi. A hifinek annyi az újdonsága, hogy a hangszórókat a fejtámlákban helyezték el. Amíg a Buick GL8 Flagship a sanghaji fejlesztőközpont terméke, a Smart Pod elnevezésű önjáró személyszállítót az Egyesült Államokban készítették.

 

A teljes cikk ITT olvasható.

Borítókép: Youtube.com/Autó-motor