Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 8., vasárnap, Mária napja

Címke: falusi csok

63 cikk 1/7 oldal

A helyben maradást is segíti a falusi csok

Alapvető különbség rajzolódik ki az első hónapok igénylései alapján a falusi csoknál aszerint, hogy valaki meglévő otthonát újítaná fel a segítségével vagy házat, lakást venne valahol.

Sokakat csábít vásárlásra a babaváró

Hosszú távon egyre nagyobb számban jelenhetnek meg azok a vevők, akik a babaváró támogatás híján nem terveztek vásárolni, de ennek segítségével belépnek a lakáspiacra – jelentette ki Banai Ádám.

Átirányítják a lakástámogatásokat

Élesen kirajzolódnak az utóbbi időszak lakásügyi lépései mögött a kormányzat családpolitikai és otthonteremtési célkitűzései.

Túlértékelt Budapest lakáspiaca

Jelentősen megemelkedett a fővárosi lakóingatlanok túlértékeltségének kockázata, mivel a budapesti lakásárak továbbra is a makrogazdasági alapok által indokolt szint fölött vannak.

Jut idő a megfelelő tervezésre

Hosszabb távon több száz tervet szeretnénk a Nemzeti mintaterv-katalógusba felvenni, hogy az ország minden szegletére legyen megfelelő építészeti megoldás.

Beértek az új támogatások

Egyre többen élnek a falusi csok adta lehetőséggel, emellett pedig a babaváró támogatás tízmilliói is megjelentek az adásvételekben.
63 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …