Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 19., hétfő, Huba napja

Címke: falusi csok

50 cikk 1/5 oldal

Ezrek érdeklődnek a falusi csok iránt

A lapunk által megkérdezett ingatlanszakértő szerint ha az elmúlt évek drasztikus nagyvárosi áremelkedése után a kistelepülési árak nem kezdenének növekedni, az óriási vagyonkülönbségekhez vezetne.

Új lendületet hozhat a falvaknak a csok

Nagyon komoly érdeklődést tapasztalnak a kistelepüléseken a falusi csok kapcsán, akad olyan község, ahol jószerivel már nincs is szabad ingatlan.

Sok múlhat a részleteken a csoknál

Gyorsabb banki ügyintézés és a lehető legkisebb adminisztráció a célja a Pénzügyminisztériumnak azzal, hogy a minap részletes tájékoztatókat tett közzé a lakáscélú állami támogatásokról.

Van élet a tó partjától távolabb is

Az elmúlt időszak drágulása ellenére még a Balatonnál is lehet tízmillió forintnál kevesebbért nyaralót vásárolni. Ugyanakkor a tó partja mentén számos helységben elérhető a falusi csok.

Nyaralóhelyekre is hat a falusi csok

Nemcsak a lakóingatlanok, de a nyaralók piaca is folyamatosan drágul: tavaly egyes üdülőhelyeken húsz százalékot meghaladó volt az áremelkedés mértéke.

Pest megye és a Balaton a vonzerő

A Balaton-parti és a tóhoz közeli, továbbá a jó közlekedési kapcsolattal rendelkező Pest és Fejér megyei helységek a legkeresettebbek a falusi csokkal érintett települések közül.
50 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.