Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 28., szombat, Gedeon, Johanna napja
HÍR TV - Troll:Hangulatkeltés a kormány ellen

Címke: horn gábor

20 cikk 1/2 oldal

Gyors lejtmenetben az MSZP és a Jobbik

Ha folytatódik a Jobbik és az MSZP felmorzsolódása, elképzelhető, hogy a két párt már nem lesz része a 2022-es balliberális összefogásnak.

Plusz-mínusz: Álszent tüntetés volt hétfőn

Elfogadta az országgyűlés a kulturális törvénycsomagot, ami ellen tüntetést szerveztek Budapesten. A témával kapcsolatban politikai vitaműsorunk vendégei Horn Gábor a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke, és Lánczi Tamás politológus voltak.

Budapest nem tud megújulni

Visszatértek a főváros vezetésébe a Gyurcsány-Bajnai-korszak bukott politikusai, és az önkormányzati cégekhez delegáltak jelentős fizetésemeléseket is kaptak.

Tarlós ellen nemtelen kampány folyik

Addig kell ütni a vasat, amíg meleg – tartja a közmondás, és Tarlós István politikai ellenfelei teszik is folyamatosan, mert amíg ugye a vas meleg, addig formázható.

Nem lehet más a politika

Karácsony Gergely családi cége 2006 és 2009 között több tíz millió forint értékű tanácsadói megbízást kapott a szocialista—szabad demokrata Gyurcsány-kormánytól.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …