Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 19., hétfő, Huba napja

Címke: tata

60 cikk 1/6 oldal

Egyhetes barokk zenei fesztivál kezdődik Tatán

A rendezvényt a szabadtéri színpadon gálaműsorral nyitják meg, melyen a helyi előadók mellett fellép Kertesi Ingrid operaénekes, a Custos Consort régizene-együttes és Szászvárosi Sándor viola da gamba művész.

Minimaratont rendeznek Tatán

Tatán szombaton a város legszebb részein átvezető, 14 kilométeres pályán rendezik meg a tatai minimaratont – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Újra látogatható Tatán a söréttorony

A felújítás követően újra látogatható Tatán az 1939-ben épült, ólomsörét előállítására épült torony, melyet ma kilátóként hasznosítanak – közölte a városháza szerdán az MTI-vel.

Átadták Tatán az Építők parkját

Befejeződött Tatán az Öreg-tó melletti Építők parkjának felújítása, az önkormányzat jelentős részben pályázati támogatással, 543 millió forintból játszótereket, sportpályákat és parkolókat építtetett a területen – közölte a városháza csütörtökön az MTI-vel.

Régióközpontot épít Tatán a Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Megkezdte régióközpontjának építését Tatán a Magyar Máltai Szeretetszolgálat (MMSZ) közép-dunántúli szervezete, a beruházás elkészülte után eredményesebben végezheti karitatív munkáját az MMSZ Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megyében – mondta a régióvezető csütörtökön az MTI-nek.

Felújítják Tatán az Építők parkját

Megkezdődött Tatán az Öreg-tó melletti Építők parkjának felújítása, az önkormányzat pályázati forrásból, 640 millió forint ráfordítással játszótereket, sportpályákat és parkolókat épít a területen – közölte a város polgármestere hétfőn a beruházás helyszínén.
60 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.