Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: technológia

118 cikk 1/12 oldal

Bajban vannak a családi vállalkozások

A családi vállalkozásoknak a fele gondolja úgy, hogy készen áll a jövő kihívásaira, de az elemzésből jól látszik, hogy a négy fő vizsgálati területből legalább egy esetében teljesen hiányzik a tudatosság.

Egy új technológiai beruházás a céges kultúra fejlesztésével együtt lehet csak sikeres

Nem elég a technológiai beruházás az üzleti sikerhez; kétharmaddal növelhető az üzleti hatékonyság, ha az új technológiák bevezetéséhez a céges kultúra fejlesztése és hosszú távú digitális jövőkép is társul – derül ki az információtechnológiai cég, az Oracle és a WHU – Otto Beisheim School of Management globális felméréséből.

A magyar nagyvállalatok támogatják a felhőmegoldásokat

A magyar nagyvállalatok támogatják a felhőszolgáltatások bevezetését, és több mint kétharmaduk készít informatikai költségvetést, ami jelentős változást jelent a korábbi évekhez képest – ezt állapította meg a Bell Research, az IVSZ és a Microsoft Magyarország közös, kedden ismertetett 2019-es nagyvállalati kutatása.
118 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.