Ingyenes lesz az egyik legnépszerűbb videójáték

Számítógépen és konzolokon is átállnak a free to play üzleti modellre – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2021. 12. 15. 12:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A battle royale játék szókapcsolat említésére a többségnek feltehetően a Fortnite vagy a Call of Duty: Warzone jutnak elsőként az eszébe, ám az őrületet 2017-ben elindított PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) a mai napig népszerű, a fizetős számítógépes és konzolos kiadásai mellett free to play formában már jó ideje mobileszközökre is elérhető.

Természetesen a modellváltást követően a játékosok költhetnek majd pénzt a PUBG-ben, például a ranglistás küzdelmek és egyedi meccsmódok a 13 dolláros Battlegrounds Plus egyszeri megvásárlásához lesznek kötve.

A terméket megvett olyan 75 millió ügyfél automatikusan megkapja a Special Commemorative Packet, ebben játékbeli tárgyak mellett benne lesz a Battlegrounds Plus is.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.