Nincs többé ügyeskedés a PlayStation háza táján

Bezárult a kiskapu, amellyel sokkal olcsóbban lehetett drága előfizetéshez jutni – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: Origo.hu2022. 04. 05. 14:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyáltalán nem lesznek olcsóak a nyáron játékbérlővel kiegészülő és megújuló PlayStation Plus előfizetések, a Sony pedig most bezárt egy olyan kiskaput a gamerek előtt, amellyel azok bizonyos országokban erősen kedvezményes áron juthattak volna hozzá a legdrágább új csomaghoz.

Az új csomagok bevezetésekor úgy történik majd az átállás, hogy a PlayStation Plus meglévő előfizetői megkapják az ugyanazt és ugyanennyiért kínáló PlayStation Plus Essentialt, míg a jelenleg külön elérhető PlayStation Now felhős játékfuttató megszűnik önállóan elérhető termékként létezni, a meglévő ügyfelei PlayStation Plus Premium előfizetést kapnak helyette.

Az utóbbi kapcsán akadt némi ügyeskedési lehetőség, a PlayStation Now által támogatott piacokon ugyanis éves előfizetéssel 60 euró a szolgáltatás ára, míg a helyettesítésére érkező PlayStation Plus Premiumért évi 120 eurót fog kérni a Sony.

Akik meglátták a lehetőséget, azok az előbbire való időszerű előfizetéssel masszívan olcsóbban juthattak hozzá a játékbérlést is tartalmazó új csomaghoz.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.