Baj van a Windows 10 márciusi frissítésével!

Egyesek a nyomtatás gombra kattintva Kék Halál képernyőt kapnak.

Forrás: ORIGO.HU2021. 03. 14. 14:44
null
Felhasználói visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy nem sikerültek tökéletesre a Microsoft 2021. márciusi hibajavításai, a Windows 10 legutolsó három főverzióját használók Kék Halál képernyőkről kezdtek panaszkodni a telepítése után. Forrás: PIXABAY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyesek a nyomtatás gombra kattintva Kék Halál képernyőt kapnak. Felhasználói visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy nem sikerültek tökéletesre a Microsoft 2021. márciusi hibajavításai, a Windows 10 legutolsó három főverzióját használók Kék Halál képernyőkről kezdtek panaszkodni a telepítése után. A probléma akkor jön elő, mikor rákattintanak a nyomtatás gombra, a printelés megkezdése helyett bejön az említett hibaképernyő, miszerint valami gond van a „win32kfull.sys” rendszerállománnyal – olvasható az Origo cikkében.

Felhasználói visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy nem sikerültek tökéletesre a Microsoft 2021. márciusi hibajavításai, a Windows 10 legutolsó három főverzióját használók Kék Halál képernyőkről kezdtek panaszkodni a telepítése után.
Fotó: PIXABAY

A panaszokra az elsők között felfigyelt Günter Born szerint egyes felhasználóknál a nyomtatójuk meghajtóprogramjának naprakész verzióra frissítése megoldotta a problémát, így a hiba tapasztalása esetén elsőként ezzel érdemes próbálkozni. Ha ez nem hozza meg a kívánt eredményt, akkor a Windows verziójától függően a KB5000802 vagy a KB5000808 jelzésű patch eltávolításával átmenetileg orvosolható a gond, cserébe viszont újból sebezhetővé válik a számítógép.

Hírünk írásáig a Microsoft nem kommentálta a panaszokat, és az említett frissítések ismert hibái közt sem szerepel a nyomtatáskor esetlegesen jelentkező Kék Halál képernyő.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Gyakrabban érkezik majd a népszerű böngésző új verziója

Még idén átáll a négyhetes kiadási ciklusra a Chrome.

A Mozilla példáját követve a Google is felgyorsítja a böngészőjének kiadását, tájékoztatása szerint az idei harmadik negyedévtől kezdve hat helyett négyhetente érkezik majd újabb főverzió a Chrome-ból. A magyarázat szerint ennek oka, hogy a kiadási és tesztelési folyamat optimalizálása lehetővé teszi a frissítések sűrűbb kiadását, így gyorsabban eljuthatnak az új funkciók és a javítások a felhasználókhoz – olvasható az Origo cikkében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.