Újabb fontos appal bővült a kínai mobil alkalmazásáruháza

A Budapest Bank Mobil App már elérhető a vállalat saját alkalmazásáruházában is.

Forrás: Mediaworks/bama.hu2021. 03. 24. 11:22
null
A Huawei AppGallery-ben is elérhető a Budapest Bank magyarországi ügyfelei számára készített mobilalkalmazása Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Huawei AppGallery-ben is elérhető a Budapest Bank magyarországi ügyfelei számára készített mobilalkalmazása. A Budapest Bank Mobil App mellett számos hazai és nemzetközi pénzintézet applikációja is letölthető közvetlenül a Huawei alkalmazásáruházából, amelyben immár több mint 260 népszerű magyar és sok ezer globális app található.

Segítségével a pénzintézet lakossági, valamint vállalati ügyfelei már Huawei készülékeken is tudják használni a bank mobilalkalmazását. Egyelőre az alkalmazás csökkentett funkcionalitással érhető el, jelenleg a mobilfizetés, a QR kódos belépés, valamint a mobiltelefonos (push) jóváhagyás nem használható.

A Huawei saját alkalmazásáruháza nemcsak a pénzügyi appok terén fejlődik dinamikusan
Fotó: Flickr

A Huawei saját alkalmazásáruháza nemcsak a pénzügyi appok terén fejlődik dinamikusan, folyamatosan jelennek meg rajta a népszerű hazai és nemzetközi applikációk. A hazai AppGallery-felhasználók aktivitása kiemelkedő, a felhasználók számát tekintve Európa Top 10 országa között volt Magyarország tavaly.

Az AppGallery továbbra is a világ három legnépszerűbb alkalmazásáruházainak egyike, világszerte 530 millió havi aktív felhasználóval.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

A borítókép illusztráció

A kínai óriásvállalat nyújtotta be a legtöbb szabadalmat tavaly

Tavaly 5464 nemzetközi találmányt nyújtott be bejegyzésre, csaknem kétszer annyit, mint legközelebbi versenytársa, a dél-koreai Samsung. A vállalat saját becslései szerint 2019 és 2021 között mintegy 1,2 milliárd dollár értékű bevételre tesz majd szert szabadalmi licenszekből.

Az elmúlt évtizedben elsők között volt a világon a kutatás-fejlesztés terén.

A vállalat K+F-re fordított beruházásainak összege elérte a 131,7 milliárd kínai jüant, a vállalat éves bevételének 15,3 százalékát. A Huawei 2020 végén több mint 105 ezer munkatársat foglalkoztatott a kutatás-fejlesztés területén, ez a vállalat összes munkavállalójának 53, 4 százaléka.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.