Nem gyártanak ebből az energiaitalból többet most egy ideig idehaza

Komoly kihívásokkal néznek szembe.

Forrás: MTI2024. 10. 15. 15:24
Realistic,Aluminium,Cans,Collection,In,Different,Colors,,3d,Illustration,,Drink
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hell Energy Magyarország Kft. csütörtöktől legfeljebb 2-3 hétre felfüggeszti a B-vitaminokat is tartalmazó Hell energiaitalok gyártását az Európában tapasztalható B-vitamin-hiány miatt – közölte kedden a vállalat az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a cégnél mindent megtesznek annak érdekében, hogy a gyártási szünetet a lehető legrövidebbre csökkentsék, és minimalizálják annak hatásait. A leállás kizárólag a Hell energiaitalokat érinti, a vállalat portfóliójának többi terméke – az Ice Coffee, a XIXO és a FloeWater – zavartalanul elérhető lesz – jelezték.

A közleményben hozzátették: a B-vitaminok létfontosságúak a gyógyszeriparban és az élelmiszeriparban, így ezen iparágak egyes részei az Európát fenyegető súlyos B-vitamin-hiány miatt „komoly kihívásokkal néznek szembe”.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.