„Végy két és fél csésze csirkealaplevet! Főzés közben adj hozzá fél hagymát apróra vágva, majd egy és egynegyed csésze vörös lencsét. Fűszerezd ánizzsal, római köménnyel, kaporral. Egyszerű módja ez a lencseleves elkészítésének, ám nagyon is különleges. Ugyanis ez a legkorábbról ismert egyiptomi recept, melyet egy papirusztekercsre jegyezve találták Görögországban, a Krisztus előtti III. században. Egyiptomban már legalább hatezer éve fogyasztanak lencsét, ám az ízlések valószínűleg koronként változtak. Ez a receptúra viszont még ma is megállja a helyét” – legalábbis ez derül ki abból a videóból, amelyben az egyiptomi Idegenforgalmi és Régiségügyi minisztérium megbízásából készül az étel.
Itt van Trump újabb meglepő kinevezése
A világhírű producer feladata a kreatív szemléletére és üzleti kapcsolataira épül.