Anonim csevegőfelületen oktatják a gyerekeket az LMBTQ-ideológiáról

Az amerikai Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ (CDC) egy abortuszklinika-hálózattal karöltve anonim csevegőfelületet hozott létre tinédzsereknek, ahol a nemváltásról, a dragkultúráról és az LMBTQ-közösségről beszélgethetnek a szüleik tudta nélkül.

Forrás: V4NA HÍRÜGYNÖKSÉG2022. 07. 15. 13:07
LMBTQ
LMBTQ Forrás: FACEBOOK/ALAPJOGOKÉRT KÖZPONT
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Q Chat Space nevű internetes csevegőfelületet az amerikai Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ (Centers for Disease Control and Prevention – CDC) egyik oldalán is hirdetik. A magát LMBTQ-tizenévesek közösségeként leíró fórum-szolgáltatás kifejezetten a 13–19 éves korosztályt célozza meg.

A platformot úgy tervezték, hogy teljesen anonim módon lehessen használni, így akár a szülők tudta nélkül is informálódhatnak a gyerekek LMBTQ-témákról. Sőt a weboldal minden egyes aloldalához tartozik egy nagy gomb a képernyő alján, amelyen az áll, hogy „kattints ide a gyors meneküléshez”, és egy pálcikaembert ábrázol, aki egy kijárat felé fut.

A gombra kattintva a felhasználók a Google kezdőlapjára juthatnak. Ez azt a célt szolgálja, hogy gyorsan be lehessen zárni az oldalt, ha a fiatalt megzavarják böngészés közben, és nem akarja, hogy más is lássa, miről olvas.

A Q Chaten számos szexuális témáról tartanak beszélgetéseket, többek között a transz- és dragkultúráról, szexről és kapcsolatokról, valamint a többneműségről, nemváltoztató műtétekről és hormonpótló terápiáról, és a csevegések részben arra szolgálnak, hogy a gyerekek megtudják, hol találhatnak információkat, ami segíthet nekik a nemváltoztatás során, hívja fel rá a figyelmet a Breitbart.

A weboldalon különböző szervezetek, NGO-k is megjelennek, épp úgy, mint a tévéműsorokról szóló beszélgetések.

Az egyik chat a „Queer Youth Activism” nevet viseli, és kifejezetten a színes bőrű LMBTQ-fiatalok aktivizmusáról szól. Egy másik csevegés pedig egy televíziós drag queen tehetségkutató műsort reklámoz, aminek a lényege, hogy férfiak túlzó sminkben és díszes női ruhákban tartanak előadásokat. Ráadásul a szexualitással, és LMBTQ-ideológiával is teletömött anyagokat összekeverték olyan, a kisgyerekeket megszólító tartalmakkal, amelyek például a kedvelt rajzfilmről, a Pokemonról vagy a Star Wars-ról szólnak.

A Q Chat közösségi oldalán is közzétesz különböző tartalmakat, egyik Instagram-bejegyzésükben egy trójai falovat ábrázolnak, amely azt magyarázza, hogy a gyerekek rájöhetnek, hogy az LMBTQ-közösséghez tartoznak, miután a barátaikon keresztül megismerik a „queer” életmódot.

A weboldalra való regisztráció során a gyerekeknek több kérdést is feltesznek a fajukkal, nemükkel és mentális egészségügyi állapotukkal kapcsolatban. Az alkalmazás továbbá megkérdezi a gyerekektől, hogy milyen gyakran érzik magukat depressziósnak vagy reménytelennek, mi a szexuális orientációjuk, és hogyan éreznek a nemi identitásukkal kapcsolatban.

A Q Chatet részben az amerikai abortuszklinika-hálózat, a Planned Parenthood működteti, amely már korábban is kínált hormonpótló terápiát kiskorúaknak, és azt állította, hogy a transznemű identitás már az általános iskola korai szakaszában megjelenik a gyerekeknél, hívja fel rá a figyelmet a Breitbart.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Alapjogokért Központ Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.