Kikelt a genderpropaganda ellen a volt szlovák kormányfő

„Apák és anyák, ne legyetek figyelmetlenek, a transzgender-propaganda naponta ömlik a gyerekekre a közösségi médiumokból” – üzente Igor Matovic, aki hosszas posztban osztotta ki a transzügyi aktivizmust.

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner2023. 01. 06. 16:26
MATOVIC, Igor
Brüsszel, 2020. október 15. Igor Matovic szlovák miniszterelnök az Európai Unió kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójának elsõ napi ülésére érkezik 2020. október 15-én. MTI/EPA pool/Olivier Hoslet Fotó: Olivier Hoslet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábbi szlovák miniszterelnök facebookos posztsorozatban intézett hosszas kirohanást transzügyekben – hívta fel a figyelmet a Mandiner. 
„Egyes emberek a saját céljaik érdekében inkább becsukják a szemüket és nem akarják meglátni a gonoszt. Nem azért, mert nem képesek meglátni, látják ők jól, de ha úgy tesznek, hogy nem látják, abból előnyük származik. Sajnos. A politikában az ilyen viselkedés még veszélyesebb.

 Az emberek azért választanak meg minket, hogy az igazságot őrizzük, és nem azért, hogy azt lecseréljük személyes előnyökért. Sajnos mégis sok ilyen embert látok a politikában. Van, aki inkább úgy tesz, hogy nem látja a gonoszt, annak érdekében, hogy felkerüljön a választási listára. 

(…) Ez a helyzet az LGBTIXYZ+ agresszív propagandájával is. Akiktől bátorságot várnál és azt, hogy felborogassák az asztalokat a templomban, gyáván hallgatnak, mert félnek. Hallgatnak, mert egy dicséret a Denník N-től (liberális szlovák lap – a szerk.) értékesebb, mint gyermekek ezreinek tönkretett élete. A lelkiismeret és az igazságért való harc elcserélése a médiamanipulátorok kívánságainak teljesítésére, nos az a pokolba vezető út” – fogalmazott.

A Mandiner arra is felhívta a figyelmet: A vele vitába szállók miatt aztán hamarosan újabb posztot is írt Matovic.

Matús Kostolny Denník N-főszerkesztőnek üzenve azt írta: 

nem mer a tükörbe nézni és beismerni, hogy mennyi gonoszságot terjeszt az igazság eltorzításával, különösen, amikor azt írják a lapjában, hogy a gyerekek nemváltása boldogsághoz vezet.

Matovic  úgy fogalmazott: ő nem a magukat transzgendernek vallókat támadta, hanem a szlovák főszerkesztőt, aki szerinte a következményekre nem gondolva hülyeségekkel tömi a gyerekek fejét. 

A politikus arra is felhívta a figyelmet üzenetében, hogy meglátása szerint több ezer, a szlovák főszerkesztőhöz hasonlóan gondolkodó ember van Nyugaton, akik tönkrement emberi életek felelősei.

A lobbi nem fog tovább dicsérni téged, viszont az igazságot fogod terjeszteni, nem pedig hazugságokat, amik életeket pusztítanak el

– szögezte le a politikus.

A volt miniszterelnök a szülőknek is üzent: 

Apák és anyák, ne legyetek figyelmetlenek, a transzgender-propaganda naponta ömlik a gyerekekre a közösségi médiumokból, a szlovák médiából. Ez egy veszélyes propaganda, ami lassan ahhoz fog vezetni, hogy az iskolákban nem fogunk olyan gyereket találni, aki nem transzneműnek, genderfluidnak vagy nem-binárisnak vallja majd magát.

– hívta fel a figyelmet a veszélyekre. 

Matovic arra is rámutatott bejegyzésében: a korai, meggondolatlan nemváltás tragédiához, öngyilkos tendenciákhoz vezethet. 

Az eredeti, teljes írás Nekiment a transzgender propagandának Matovic volt szlovák kormányfő címen a Mandineren olvasható. 

Borítókép: Igor Matovic szlovák exminiszterelnök (Fotó: MTI/EPA pool/Olivier Hoslet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.