Hallgassa meg! Robert C. Castel mit üzen az izraeli háborúból + videó

„Nagyon vigyázz magadra Robert” – így aggódik a biztonságpolitikai szakértő egyik követője.

Forrás: Ultrahang2023. 10. 14. 9:47
Robert C. Castel
Mandiner / Földházi Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Robert C. Castel izraeli biztonságpolitikai szakértő őszintén beszél a háborúval kapcsolatos érzelmeiről, családjáról. Elmeséli, hogyan tűnt el a helyettese, hogyan rabolták el őt. Őszintén elmondja, hogy ilyen támadásban, ilyen háborúban még nem volt része, holott többször harcolt ő maga is. Hozzáteszi, hogy a biztonság kérdése nem állandó, hanem folyamatosan változásban vannak, nem csak Izraelben, de Európában is. Szerinte érdemes lesz tanulni a világnak Izrael hibáiból.

Robert C. Castel kifejezte háláját, hogy Magyarország kiáll és aggódik az izraeliekért. Mint mondta, nagyon sokat jelent neki, hogy nem csak Budapestről, de vidékről is nagyon sokan fejezték ki együttérzésüket.

Borítókép: Robert C. Castel izraeli biztonságpolitikai szakértő (Fotó: Mandiner/Földházi Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.