Nevetség tárgya lett az amerikai alelnök a hisztérikus röhögésével + videó

Kamala Harris amerikai alelnök minden kétséget kizáróan ismert politikus lett az elmúlt hónapokban, azonban nem olyan értelemben, amilyenben egy politikus azt szeretné.

2023. 12. 31. 7:11
HARRIS, Kamala
Dubaj, 2023. december 2. Kamala Harris amerikai alelnök beszédet mond az ENSZ 28. nemzetközi éghajlatváltozási konferenciájának (COP28) kétnapos csúcstalálkozóján Dubajban 2023. december 2-án. MTI/EPA/Martin Divisek Fotó: Martin Divisek
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hetente többször is hivatalos programokon vesz részt Kamala Harris, az Egyesült Államok alelnöke, ám ezeken az eseményeken sokszor legalább annyira kínos helyzetekbe kergeti magát, mint Joe Biden elnök.

Többek kötött a Fox News amerikai hírhálózat is igyekezett megfejteni, miért csinálja ezt Kamala Harris, aki még a legkomolyabb helyzetekben is képes arra, hogy hisztérikus vihogásba kezdjen.

Kamala Harris igazán ismert politikus lett az elmúlt hónapokban, azonban nem olyan értelemben, amilyenben egy politikus azt szeretné. Az alelnök egyfajta mém lett az internet népe számára, az YouTube-on még egy tízórás verzió is fellelhető a legidegtépőbb nevetései összevágásából.

Még akkor is képes nevetni, amikor arról van szó, hogy az embereknek milyen nehézségei akadnak.

Arról a V4NA nemzetközi hírügynökség számolt be, hogy az alelnök korábban nem zárkózott el attól sem, hogy egy interjú során az elektromos iskolabuszokról áradozzon, illetve arról, hogy mennyire imádja ezeket a járműveket. Azt nem árulta el, hogy miért, azonban majdnem egy percen keresztül sikerült ódákat zengenie egy egyenlőre elég kevéssé elterjedt járműről. Emellett pedig egy szívmelengető történetet is megosztott, a közönségével, amelyben elárulta, hogy ő maga is iskolabusszal járt napi szinten iskolába.

Az elektromos iskolabusz program ugyanakkor valószinűleg nem fog az alelnök sikeres projektjei közé tartozni, ugyanis az ilyen járműveket gyártó vállalat nemrég a nehéz piaci körülményekre hivatkozva csődvédelmet kért – számolt be róla a V4NA. A hírügynökség azt is írja, hogy Harris nem csak az iskolabuszokért rajong. Elkötelezett híve a Venn-diagramoknak is. Ez abból is látszik, hogy amikor tudja, szóba hozza őket, legtöbbször akkor is, hogyha egyáltalán nem vágnak a témába. Rendszerint miközben a diagramtípusról beszél, Kamala Harris kéjes mosollyal az arcán a kezével köröket is leír, ezzel bemutatva, hogy milyen is egy Venn-diagram.

Borítókép: Kamala Harris amerikai alelnök beszédet mond az ENSZ 28. nemzetközi éghajlatváltozási konferenciájának (COP28) kétnapos csúcstalálkozóján Dubajban 2023. december 2-án. (Fotó: MTI/EPA/Martin Divisek)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.