Tucker Carlson saját streaming-csatornát indít

A szolgáltatás havi 9 dollárba kerül, de havi 6 dolláros (nagyjából 3200 forintos) promóciós árral indul.

Forrás: Mandiner2023. 12. 11. 11:57
null
Esztergom. Tucker Carlson az MCC fesztiválon Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tucker Carlson, a világhírű politikai kommentátor és műsorvezető most saját streaming-csatornát indít, szúrta ki a Mandiner. A Fox News amerikai hírhálózattól távozó egykori tévés először az X közösségi platformon kezdett el hatalmas nézettségű műsorokat gyártani, most pedig úgy döntött, hogy egy saját csatornával is bővíti médiaportfólióját.

Az új csatorna TCN (Tucker Carlson Network) néven lesz majd elérhető. Carlson honlapja szerint a szolgáltatás havi 9 dollárba kerül, de havi 6 dolláros (nagyjából 3200 forintos) promóciós árral indul.

A TCN korlátlan hozzáférést biztosít Tucker Carlson öt vadonatúj műsorához, beszédéhez, filmjéhez és még sok máshoz 

– írja Carlson a weboldalán. 

Emellett kulisszák mögötti felvételek, dokumentumfilmek és a műsorvezetőnek feltehető heti kérdések és válaszok is elérhetőek lesznek majd a csatornán. A kínálat kapcsán Carlson weboldala számos műsort felsorol, köztük a The Tucker Carlson Interview, a The Tucker Carlson Encounter, a Tucker Carlson Uncensored és a TC Shorts. 

Borítókép: Tucker Carlson az MCC fesztiválon Esztergomban (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.