Biden egyre ijesztőbb hibákat vét + videó

Egyre hátborzongatóbbá válnak az amerikai elnök hibái. Joe Biden ezúttal Ukrajnát és a Gázai övezetet keverte össze, a biztonság kedvéért egyetlen beszédben kétszer is.

2024. 03. 02. 16:58
President Biden Departs White House For Camp David
WASHINGTON, DC - MARCH 01: U.S. President Joe Biden stops to talk to reporters as he departs the White House on March 01, 2024 in Washington, DC. Biden will spend the weekend at Camp David, where he will prepare for his State of the Union address scheduled for March 07. Chip Somodevilla/Getty Images/AFP (Photo by CHIP SOMODEVILLA / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Fotó: Europress/AFP/Chip Somodevillla
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Légi úton küld segítséget az Egyesült Államok a háborús övezetbe – jelentette be Joe Biden amerikai elnök a Giorgia Meloni olasz miniszterelnökkel közösen tartott sajtótájékoztatón − írta meg a The Wall Street Journal amerikai napilap. Csak épp az nem volt teljesen világos, hogy hova szánja a támogatást. A 81 esztendős államfő ugyanis kétszer is Ukrajnát említette, azonban a Fehér Ház később tisztázta, hogy valójában a Gázai övezetről volt szó – számolt be róla a Sky News amerikai hírtelevízió.

Joe Biden
Joe Biden amerikai elnök (Fotó: AFP / Saul Loeb)

Az elkövetkező napokban csatlakozunk jordániai barátainkhoz és másokhoz, akik további élelmiszert és ellátmányt juttatnak el légi úton

– mondta Biden, hozzátéve, hogy az USA „más utakat is igyekszik majd megnyitni, beleértve egy esetleges tengeri folyosót”.

A nemrég lefolytatott hivatalos egészségügyi felülvizsgálat mindent rendben talált az idős amerikai elnöknél. Ezt azonban enyhén szólva megkérdőjelezi, hogy Bidenről szinte naponta járják be az internetet olyan videók, amelyeken épp bohócot csinál magából. Például összekeveri Kínát Oroszországgal.

Keresztülnéz Brazília elnökén.

Máskor elesik az elnöki különgép lépcsőjén vagy épp kezet fog a levegővel.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök (Fotó: Getty Images North America /Chip Somodevilla)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.