Elérheti a múltja Elon Muskot?

Elon Musk talán egy DNS-tesztre lehet attól, hogy óriási bajba kerüljön, a milliárdosra gigabotrány árnyéka vetülhet.

2024. 03. 16. 19:26
Tesla boss Musk visits factory after attack
13 March 2024, Brandenburg, Grünheide: Tesla CEO Elon Musk leaves the Tesla Gigafactory Berlin-Brandenburg. Following an attack on the electric car manufacturer Tesla's power supply, the factory is back online after a power outage lasting several days. Photo: Sebastian Christoph Gollnow/dpa (Photo by Sebastian Gollnow / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP) Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elon Musk amerikai üzletember és milliárdos múltbéli élete kopogtat az ajtaján. Nemrég ugyanis megjelent egy afrikai férfi, aki azt állítja, hogy ő a milliárdos fia. 

Kedves kenyaiak, kérlek, segítsenek újra kapcsolatba lépni apámmal, Elon Muskkal. A 90-es évek elején anyám szállodaigazgatóként dolgozott, amikor Elon Musk ide utazott. Most mélyszegénységben élek, annak ellenére, hogy apám dollármilliárdos

– üzente egy kenyai férfi, aki feltűnően hasonlít Elon Muskra, az X közösségi platform tulajdonosára és a Tesla alapítójára. A kenyai férfi még DNS-tesztnek is hajlandó alávetni magát, hogy bizonyítsa, ő Elon Musk fia. 

Fontos megjegyezni, hogy az efféle üzenetek valódiságát ma már szinte lehetetlen ellenőrizni, a mesterséges intelligencia olyan fejlett napjainkban, hogy bárki könnyen elővarázsolhatja Elon Musk eltitkolt fiait is néhány trükk segítségével. Egyes X-felhasználók ebben az esetben is ezt gyanítják.

Akárhogy is, egy efféle botrány komoly hatással lehet egy olyan világhírű üzletember életére, mint Elon Musk.

Borítókép: Elon Musk amerikai üzletembert (Fotó: Sebastian Gollnow/DPA/dpa Picture-Alliance via AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.