Itt a bizonyíték, a brit kormány egyik legfontosabb tagja is Soros embere

A baloldali oligarcha, Soros György és birodalmának trónörököse mindent megtesznek, hogy irányítást szerezzenek a világ államaiban. A briteknél is megvan az emberük a kormányzatban.

Forrás: Instagram2024. 07. 29. 6:18
Alex Soros és Huma Abedin 2024. május 23-án. (Fotó: SAUL LOEB / AFP) Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kétséget sem hagy az amerikai baloldali oligarcha fia, hogy kinek az embere az új külügyminiszter. Soros Alex az Instagramra tett fel közös képet az új brit külügyi tárcavezetővel. 

Sorosék egész világot behálózó szervezetei mindenhova beültetik saját embereiket. Ezúttal Londonon volt a sor. A bejegyzéshez Soros Alex azt írta, öröm számára látni a barátját, David Lammy-t. Arról már nem közölt információt, hogy miről egyeztettek, de ugyanazt a képet és szöveget a Facebookon is megosztotta Soros, hogy minél több emberhez eljusson a befolyásának a híre.

A minap számoltunk be arról, hogy Kamala Harris jelölését is a Soros klán kezdeményezte. Nyíltan támogatja a mostani alelnök jelölését a Soros-birodalom. Soros Alex is szinte azonnal jelezte a közösségi oldalán, hogy mellette áll. Azt szeretné, hogy Harris amerikai elnökjelölt legyen.

Soros Alex Instagram-posztban sietett közölni, hogy szerinte a jelenlegi alelnök lenne a „legjobb és legkvalifikáltabb” demokrata jelölt a novemberi amerikai elnökválasztásra.

Borítókép: Alex Soros és Huma Abedin 2024. május 23-án (Fotó: AFP/Saul Loeb)
 

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.