Kiderült, mikor pótolja be Tom Jones az elmaradt budapesti koncertjét

Július 1-jén rendezik meg Sir Tom Jones tavaly nyárra az MVM Dome-ba tervezett, de akkor elhalasztott koncertjét. A már megváltott belépőjegyek az új időpontra is érvényesek.

Magyar Nemzet
Forrás: Live Nation2023. 02. 21. 13:28
JONES, Tom
Indio, 2019. április 29. Tom Jones walesi énekes fellép a Stagecoach countryzene-fesztiválon a kaliforniai Indióban 2019. április 28-án. MTI/EPA/Etienne Laurent Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tavaly nyári koncertjének elkerülhetetlen halasztását követően Sir Tom Jones alig várja, hogy július 1-jén visszatérjen Budapestre Ages & Stages című új turnéjával – közölte a szervező Live Nation.

A walesi énekes, Tom Jones a világ egyik legnépszerűbb előadója. Időtlen slágereivel, tehetségével és karizmájával ragadja meg a közönséget. Hat évtizede tartó karrierjével minden idők egyik legsikeresebb énekese, aki több mint százmillió lemezt adott el – méltatják az előadót a szervező oldalán.
Tom Jones világslágerei között megemlítik az It’s Not Unusual-t, a What’s New Pussycat?-et, a Delilah-t és a Green, Green Grass of Home-ot, és kitérnek dinamikus színpadi előadásaira is. Kiemelik: mindig rendkívül széles zenei skálán mozgott, az elmúlt évtizedekben rengeteg előadóval dolgozott együtt Stevie Wondertől és Aretha Franklintől Van Morrisonig, Dolly Partonig, az Art Of Noise-ig és Ed Sheeranig.

A budapesti koncertre korábban megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek a most meghirdetett új dátumra. 

Ha az új időpont nem megfelelő, a belépőjegyek visszaváltására 2023. március 30-án éjfélig van lehetőség.

Borítókép: Tom Jones a 2019-es Stagecoach countryzene-fesztiválon (Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.