A Miatyánkkal köszönti Ferenc pápát a Magyar Rhapsody Projekt és Molnár Levente

A Magyar Rhapsody Projekt és Molnár Levente Ferenc pápa látogatásának tiszteletére feldolgozta a Miatyánkot. A dal már látható is a YouTube-on.

Magyar Nemzet
2023. 04. 26. 17:34
FERENC pápa
Vatikánváros, 2023. március 8. Ferenc pápa heti általános audienciájára érkezik a vatikáni Szent Péter téren 2023. március 8-án. MTI/AP/Andrew Medichini Fotó: Andrew Medichini
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ezen a héten hazánkba látogat Ferenc pápa. A keresztény világ kétezer éves Miatyánk imádságának feldolgozásával szeretnénk mi is imádkozni nemzetünk és a világ békéjéért – ezzel az üzenettel tette közzé a dalt és az ahhoz készült klipet a Magyar Rhapsody Projekt és Molnár Levente a Facebookon

 

A dalban Molnár Levente énekel, a hangszerelés pedig Bársony Bálint és Elek Norbert munkája. Előbbi tárogatón, furulyákon, dudákon, töröksípon, hangtálakon és csengőkön játszik, utóbbi pedig orgonát, billentyűs hangszereket és dobokat szólaltat meg, valamint ő mixelte a feldolgozást.

Ferenc pápa látogatásáról többek között itt írtunk.

Borítókép: Ferenc pápa (Fotó: Andrew Medichini)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.