Gálvölgyi János először szólalt meg a kórházi kezelése óta – Így van most

A színpadi visszatérés is szóba került a rövid telefonos bejelentkezés során.

Munkatársunktól
Forrás: ATV2023. 05. 29. 12:35
GÁLVÖLGYI János; GÁLVÖLGYI Judit; GÁCS Judit
Budapest, 2019. április 9. Gálvölgyi János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, humorista feleségével, Gálvölgyi Judit mûfordítóval otthonában. MTVA/Gyûjtemény: Keleti Éva Fotó: Keleti Éva
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról korábban beszámoltunk, Gálvölgyi János május tizedikén lett rosszul az otthonában, majd az intenzív osztályon ápolták egy ideig.

Szerencsére pár nappal később Gálvölgyi lányai tudatták, hogy a színművész túl van az életveszélyen, nem sokkal később már haza is engedték a kórházból.

Az eset óta most először szólalt meg Gálvölgyi János, aki az ATV-ben a Heti Napló műsorába jelentkezett be.

Mint fogalmazott, annyi köszönet nincs, amennyi szeretetet kapott mind kórházi tartózkodása, mind születésnapja kapcsán. A „mentős történetről” (a család szerint késett a mentőautó, így ők szállították a kórházba, az ügy miatt az OMSZ-nél vizsgálatot rendeltek el, és bocsánatot kért a mentőszolgálat) nem kérdezték, de hangsúlyozta, nem is tudna erről beszélni, hiszen nem volt olyan állapotban.

Elmondta, fizikailag jól van, a hangja nem az igazi, de reméli, pár napon belül az is a helyén lesz, és minél előbb szeretne visszaadni valamit abból a szeretetből, amit kapott, ha ez a színpadi szereplésében kimerül, annak szívből örül – írta Gálvölgyi nyilatkozata alapján az ATV.hu.

Borítókép: Gálvölgyi János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, humorista feleségével, Gálvölgyi Judit műfordítóval otthonában (Forrás: MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.