Sztrókot kapott a Família Kft. sztárja

A 95 éves Baranyi László színművész kórházba került, enyhe sztrókot kapott. A Família Kft. egykori Szép nagypapája betegágyáról üzent – írja a Bors.

Magyar Nemzet
2023. 06. 08. 15:31
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Baranyi László hétfő óta fekszik kórházban, azt megelőzően napok óta nem érezte jól magát, végül úgy döntött, orvoshoz fordul. A kezelésnek köszönhetően már sokkal jobban van, ugyan néhány további vizsgálaton részt kell majd vennie, de alig várja, hogy haza engedjék – mondta el a Bors munkatársainak.

Amint a színész elmondta, 

kisebb sztrókot kapott, amely következtében fél arca lebénult, a beszédközpontja is sérült, emiatt nem tudott rendesen beszélni. 

Már elmondta, hogy már három hete is érezte, hogy valami nincs rendben az egészségével, de annak ellenére még várt, mert tartott attól ami kiderülhet a vizsgálat során. Azt még nem tudta megmondani a Borsnak, hogy mikor engedik haza, de már sokkal jobban érezte magát a múlt péntekhez képest, amikor a tünetek jelentkeztek – mondta a lapnak.

Felidézte, hogy káprázott a szeme, nem tudott beszélni, szakaszosan elment a beszédhangja, de csak fél percen keresztül – mint mondta, feleségével együtt mindketten azt hitték nem éli túl. 

A tünetegyüttes vasárnap újra előjött, de már sokkal erősebben és az arca is nehezebben rendeződött vissza, ezért döntöttek úgy végül, hogy orvoshoz fordulnak. Mivel öt percre laknak a kórháztól egyszerűen átsétáltak feleségével, Klárával. Érkezésüket követően szinte azonnal már kísérték is a kórterembe, ahol infúziós kezelést kap a mai napig. A színész elmondása szerint jó kezekben van, már a hangja is visszatért, bár még nem érzi magát százszázalékosnak.

Kórtermében is nagy népszerűségnek örvend a színész, aki június 14-én tölti be 96 évét. 

Mivel nagyon sok mindent élt már meg az életében, így rengeteg története, sztorija van, most pedig hallgatóságot is talált hozzájuk.

Elmondása szerint nagyon kedves szobatársai vannak, még a fiatalabbak is emlékeznek a Família Kft.-re, jó fogadtatásban részesült. 

Borítókép: Baranyi László színművész (Fotó: Bors/Keresztesi Balázs)
 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.