időjárás 28°C Jusztina 2023. szeptember 26.
logo

Sztrókot kapott a Família Kft. sztárja

Magyar Nemzet
2023.06.08. 15:31 2023.06.08. 16:30
 Sztrókot kapott a Família Kft. sztárja

A 95 éves Baranyi László színművész kórházba került, enyhe sztrókot kapott. A Família Kft. egykori Szép nagypapája betegágyáról üzent – írja a Bors.

Baranyi László hétfő óta fekszik kórházban, azt megelőzően napok óta nem érezte jól magát, végül úgy döntött, orvoshoz fordul. A kezelésnek köszönhetően már sokkal jobban van, ugyan néhány további vizsgálaton részt kell majd vennie, de alig várja, hogy haza engedjék – mondta el a Bors munkatársainak.

Amint a színész elmondta, 

kisebb sztrókot kapott, amely következtében fél arca lebénult, a beszédközpontja is sérült, emiatt nem tudott rendesen beszélni. 

Már elmondta, hogy már három hete is érezte, hogy valami nincs rendben az egészségével, de annak ellenére még várt, mert tartott attól ami kiderülhet a vizsgálat során. Azt még nem tudta megmondani a Borsnak, hogy mikor engedik haza, de már sokkal jobban érezte magát a múlt péntekhez képest, amikor a tünetek jelentkeztek – mondta a lapnak.

Felidézte, hogy káprázott a szeme, nem tudott beszélni, szakaszosan elment a beszédhangja, de csak fél percen keresztül – mint mondta, feleségével együtt mindketten azt hitték nem éli túl. 

A tünetegyüttes vasárnap újra előjött, de már sokkal erősebben és az arca is nehezebben rendeződött vissza, ezért döntöttek úgy végül, hogy orvoshoz fordulnak. Mivel öt percre laknak a kórháztól egyszerűen átsétáltak feleségével, Klárával. Érkezésüket követően szinte azonnal már kísérték is a kórterembe, ahol infúziós kezelést kap a mai napig. A színész elmondása szerint jó kezekben van, már a hangja is visszatért, bár még nem érzi magát százszázalékosnak.

Kórtermében is nagy népszerűségnek örvend a színész, aki június 14-én tölti be 96 évét. 

Mivel nagyon sok mindent élt már meg az életében, így rengeteg története, sztorija van, most pedig hallgatóságot is talált hozzájuk.

Elmondása szerint nagyon kedves szobatársai vannak, még a fiatalabbak is emlékeznek a Família Kft.-re, jó fogadtatásban részesült. 

Borítókép: Baranyi László színművész (Fotó: Bors/Keresztesi Balázs)
 

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.