Álompár a Super Bowlon: Taylor Swift sportoló barátjának szurkolt

Hónapok teltek el azóta, hogy az amerikai popdíva, Taylor Swift és az amerikai futball sztárja, Travis Kelce, a Kansas City Chiefs játékosa felvállalták kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. A vasárnapi Super Bowl a címvédő Kansas City Chiefnek kedvezett, ugyanis hosszabbításban 25-22-re legyőzte a San Francisco 49ers csapatát az NFL vasárnapi döntőjében, de talán a végeredménynél is jobban várták a nézők a győztes csapat tight endjének, Travis Kelce-nek a barátnőjét.

2024. 02. 12. 16:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jelenleg turnézó Taylor Swift tokiói koncertjéről érkezett vissza az Amerikai Egyesült Államokba, a Super Bowl idei döntőjére. A szezonban az énekesnő többször is feltűnt a lelátókon, hiszen támogatta Travis Kelce-t, ennek köszönhetően pedig az NFL-re gyakorolt gazdasági hatásai is komoly számokban mérhető. Ez egyrészt a meccsekre vett jegyekből, médiafigyelemből (a Kansas City Chiefs csapatának közösségi platformjait el kezdték követni a Swift-rajongók), s megannyi mörcstermék árusításából tevődik össze, nem beszélve arról, hogy az énekesnő által a meccsekre bevonzott fiatal lányok, nők a hirdetők előtt is új lehetőségeket nyitott meg. 

A vasárnapi meccsen a győzelem után a várva várt győzelmi csók sem maradhatott el az álompár között. A szerelmesek hosszú percekig ölelték egymást, miközben milliók figyelték őket a képernyőn keresztül.


A Híradó.hu által közzétett cikkben azonban arról olvashatunk, hogy a nagy szerelem ellenére sokan aggódnak a popénekesnőért, mely alapja a férfi meccs alatti viselkedése: „Bár látszólag sűrű még a rózsaszín köd Taylor szeme előtt, a közösségi médiában többen megjegyezték, hogy van miért aggódnia az énekesnőnek, hiszen Travis meglehetősen lobbanékony természet. Futótűzként terjedt el a médiában a videó Kelce-ről, akit a meccs elején edzője, Andy Reid lehívott a pályáról, ami miatt a Kansas labdát vesztett. A focista nem fogta vissza magát és teli torokból üvöltötte le edzőjét a döntése miatt, majd egy kicsit meg is lökte. Bár Reidet látszólag meg sem hatotta játékosa kirohanása, a kommentelők szerint viszont ez intő jel Taylor számára.”

 

Borítókép: Taylor Swift és Travis Kelce a Super Bowl döntőjén (Forrás: Híradó.hu)

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.