Újabb világsztár forgat Budapesten

Maga Norman Reedus is megosztott egy Instagram-sztorit arról, hogy Magyarországon járt. A Walking Dead sztárja több rajongójával is készített közös fotót.

2024. 04. 19. 9:00
Norman Reedus a Walking Dead-ben.
Norman Reedus a Walking Dead-ben. Forrás: themoviedb.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Walking Dead színésze pár napot forgatott Magyarországon, és állítólag csütörtökön repült vissza az Egyesült Államokba. „A szerencsések elkapták Norman Reedust a napokban Budapesten. Reméljük, legközelebb még visszalátogat Magyarországra!” – olvasható a sorozat rajongói oldalán.

A Walking Dead sztárja a Balerina utóforgatására érkezett hazánkba.
A Walking Dead sztárja a Balerina utóforgatására érkezett hazánkba (Forrás: Themoviedb.com)

Norman Reedus Szentendrén forgatott, ahol a John Wick spin-off Balerinához vesznek fel újabb jeleneteket. A tesztközönség nem volt teljesen elégedett az akciójelentekkel, ezért a stúdió utóforgatást rendelt el. A Balerina jeleneteit nagyrészt Csehországban forgatták, de az utóforgatásra Magyarországra jött a stáb, ezzel pedig sokan lehetőséget kaptak arra, hogy találkozzanak kedvencükkel.

A The Walking Dead: Daryl Dixon éppen a múlt héten vált elérhetővé a hazai AMC-n, a 2. évad forgatásait pedig már be is fejezték.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.