A Mandoki Soulmates ingyenes koncerten mutatja be új albuma dalait Budapesten

Ismét ingyenes koncertet ad Budapesten Szent István ünnepéhez kapcsolódva a Leslie Mandoki Soulmates. A világhírű progresszív rock/dzsessz fúziós supergroup augusztus 18-án este a Szent István-bazilika előtti téren játszik.

Forrás: MTI2024. 06. 23. 17:45
Mandoki Soulmates-6
Deobrat Mishra szitárművész, Richard Bona basszusgitáros, Mike Stern dzsesszgitáros, Leslie Mandoki zenész-producer, Al Di Meola énekes, Nickes gitárművész és Nickes Tamás gitárművész a Mandoki Soulmates zenekari próbáján 2022. augusztus 18-án, Budapesten. Fotó: Kállai Márton
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az est folyamán a korábbi évek népszerű dalai mellett bemutatják a Soulmates nemrég megjelent új lemeze, A Memory of Our Future több felvételét – közölték a szervezők. Mint írták, az album, amely teljesen analóg technikával készült, a mostani vészterhes időkről szól és arról, ami minket összetart, és nem arról, ami szétválaszt. A közlemény kiemelte: a Soulmates világszerte a társadalmi tudatosságot hangsúlyozza, így volt ez az elmúlt néhány évben kiadott korábbi albumok, az Utopia for Realists, a Living in the Gap és a Hungarian Pictures esetében is.

Mandoki Soulmates
Deobrat Mishra szitárművész, Richard Bona basszusgitáros, Mike Stern dzsesszgitáros, Leslie Mandoki zenész-producer, Al Di Meola énekes, Nickes gitárművész és Nickes Tamás gitárművész a Mandoki Soulmates zenekari próbáján 2022. augusztus 18-án, Budapesten (Fotó: Havran Zoltán)

Az 1975 óta Németországban és Kaliforniában élő dobos, dalszerző, énekes és producer, Leslie Mandoki 1992-ben alapította formációját, a Mandoki Soulmates-t. A zenekarban számos világhírű zenész játszott és játszik együtt, a csapatnak Mandoki mellett a kezdetektől a mai napig tagja Ian Anderson és Al Di Meola. A Soulmates-beli zenésztársak eddig összesen több mint 35 Grammy-díjat nyertek, az eladott hanghordozóik száma pedig meghaladja a 350 milliót.

A Soulmates új lemezén zenélt Ian Anderson (Jethro Tull), Mike Stern, Al Di Meola, Randy Brecker, Till Brönner, Bill Evans, John Helliwell, Jesse Siebenberg és Mark Hart (mindhárman a Supertrampből), Cory Henry, Richard Bona, Steve Bailey, Simon Phillips (Toto), Tony Carey (Rainbow) és Nick van Eede (Cutting Crew) is.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.