Karácsony János James művészete ihlette meg Molek Csaba fotóművészt

Karácsony János James, az LGT együttes legendás gitárosának művészete ihlette meg a fotóművész Molek Csabát, hogy lencsevégre kapja azokat a pillanatokat, amelyekből most egy koncerttel egybekötött kiállítást tartanak szombaton este hat órakor. Tokaj-Hegyalja egyik legszebb borászfalujában, Hercegkút Világörökségi pincesora mellett, a Tündér Pajtában mutatják be a két kiemelkedő művész életútját a különleges összművészeti este során.

2024. 08. 27. 19:02
Karácsony
Karácsony János James Fotó: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony János James és barátai zenélnek: Erdő Zoltán szaxofonon, Tempfli Erik zongorán, Heincz Gábor BIGA gitáron játszik és énekel, Molek Csaba képei pedig mesélnek a kiállításon a Tündér Pajtában. Mellette a helyi borászatok és  pincészetek borait kínálják, hozzá illő gourmet élményekkel. 

Karácsony
Karácsony János James művészete ihlette meg Molek Csaba fotóművészt.  Fotó: Andrea Ruzsics

Karácsony János James a Tündér Pajtában

Mint írják, a Tündér Pajtában nem konzerválni szeretnék a múltat, hanem megőrizni belőle mindazt, ami megőrzésre érdemes. 

Úgy látják, mindannyiunk felelőssége tovább vinni azt az őseinktől kapott örökséget, amit ők is fontosnak tartottak továbbadni a következő nemzedéknek. A hercegkúti Tündér Pajta ezzel a hitvallással nyitotta meg kapuit és fonja össze a múlt és jelen értékeit.

A kiállítás művei sorszámozva vannak és eredeti aláírással felajánlásra kerülnek a támogatók között. Jegyek elővételben, korlátozott számban vásárolhatók.

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.