A whiskytől fiatalodik Diane Keaton + videó

Novemberben kerül a hazai mozikba a Barátnők újratöltve című vígjáték, amelyben egy whisky fiatalít meg három idősödő hölgyet.

2024. 09. 30. 18:04
Forrás: Sky
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nemrég megözvegyült Joan felfedezi, hogy néhai férje feltalálta az örök fiatalság elixírjét. A hírt rögtön elmondja két barátnőjének, Lindának és Susannak. Az idősödő hölgyek azonnal benyakalják a whiskyt, ami szó szerint megfiatalítja őket. De vajon fel tudják-e venni a versenyt a mai fiatalok szokásaival?

Forrás: Youtube

A főszerepekben az Oscar-díjas Diane Keaton (Annie Hall, Elvált nők klubja), az Olivier-díjas Patricia Hodge (Rumpole of the Bailey, Az élet dicsérete) és Lulu skót énekesnő, fiatalkori énjeiket Genevieve Gaunt, Esme Lonsdale és Hannah Howland alakítja. Mellettük feltűnik a Screen Actors Guild-díjas David Harewood (Homeland – A belső ellenség), a Grammy-jelölt Boy George, az 1961-es Apád, anyád idejöjjön! főszereplője, Hayley Mills, valamint Bill Paterson, többek közt a Fleabag és a Sárkányok háza színésze.

A Barátnők újratöltve várhatóan 2024. november 28-án kerül a magyar mozikba, az ADS Service forgalmazásában. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.