Azahriah bőrébe bújt Tóth Gabi

Az énekesnő maximális pontszámot kapott a zsűritől.

Forrás: Index, TV22024. 10. 13. 7:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lezajlott a Sztárban Sztár All Stars nyolcadik élő showja, ahol Tóth Gabi legnagyobb félelme is beigazolódott, ugyanis az énekesnőnek Azahriah bőrébe kellett bújnia – írta az Index.

Legjobban abban kell megerősödnöm, hogy benne tudjak maradni a ritmusban

– mondta az énekesnő, aki stopperral készült a műsorra.

Tóth Gabi kitűnően vette az akadályokat, ugyanis a zsűritől maximális pontszámot kapott, az értékelésnél pedig el is sírta magát. Stohl András úgy kommentálta a hallottakat és látottakat, hogy szerinte kizárt, hogy az énekesnő ezzel a teljesítménnyel ne jutna be a döntőbe, míg Hajós András szerint Tóth Gabi előadása a „top2-ben” volt.

A Sztárban Sztár All Stars döntője egyébként jövő héten lesz. A TV2-n futó show az egyik legnézettebb műsor Magyarországon. 

Borítókép: Tóth Gabi (Forrás: Tóth Gabi/ Instagram)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.