Egy gyors és egyszerű vacsora a hétköznapi rohanásban életmentő lehet. Persze az is fontos szempont, hogy tápláló és egészséges legyen. Julia Roberts három összetevős vacsorája minden kritériumnak megfelel, a Mindmegette megmutatta.
Julia Roberts megosztotta kedvenc receptjét, ezt mindenkinek látni kell!
Ezt a gyors vacsorát eszi mindennap a világhírű színésznő.

A színésznő egy nemrég adott interjúban elárulta, mit eszik egy nap, mi a kedvenc reggelije és vacsorája, sőt arra is kitért, melyik nassolnivalónak nem tud ellenállni. Nem meglepő, hogy Julia Roberts az egészséges alapanyagok és a kiegyensúlyozott étrend mellett teszi le a voksát, ugyanakkor életmódjából adódóan az egyszerűség és a gyorsaság is fontos számára.
Julia Roberts kedvenc vacsorája
Az Oscar-díjas színésznő a nap folyamán csupa tápláló fogást részesít előnyben. Kiemelkedő ezek közül a vacsorája, ami a mediterrán étrend mintapéldája is lehetne, mivel fehérjét, egészséges zsírokat és teljes kiőrlésű gabonát is tartalmaz. Julia Robert ugyanis a nap utolsó étkezéseként többnyire lazacot fogyaszt, amit barna rizzsel és avokádóval egészít ki, így a tányérjára kerülő étel bőségesen tartalmaz ómega-3 zsírsavat, gyulladáscsökkentő antioxidánsokat és az immunrendszert erősítő D-vitamint is.
A teljes cikket és további érdekességeket a Mindmegette.hu oldalon találnak.
Borítókép: Julia Roberts (Fotó: Mindmegette/Shutterstock)
A téma legfrissebb hírei
Tovább az összes cikkhez
Borbás Marcsi elárulta a titkot, ettől gyönyörű a kertje
Ha egészséges kertet és növényeket szeretnénk, de tartózkodnánk a különféle vegyszerek használatától, a növénytársítás nyújthat megoldást.

Milyen vágódeszkát használ? Mutatjuk a helyes megoldást!
Hagymaszeleteléshez, húsaprításhoz, de az ételek előkészítéséhez is mindig a vágódeszkát használjuk.

Kiderült a tökéletes nokedli titka
A nokedli, vagy ahogy felénk hívják, galuska elkészítése alapvetően nem egy bonyolult folyamat, csak néhány apróságra oda kell figyelni.

Kiderült a titok a fagyasztott hús kiolvasztási technikáiról
Az nagyon jó, ha mindig van a fagyasztóban némi tőkehús, arra az esetre, hogy legyen mit előkapni, ha csak gyorsan összedobnánk valami finomat.
Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!
- Iratkozzon fel hírlevelünkre
- Csatlakozzon hozzánk Facebookon és Twitteren
- Kövesse csatornáinkat Instagrammon, Videán, YouTube-on és RSS-en

Különleges autó kerül kalapács alá a NAV-nál

Kifakadt a világhírű magyar edző: „Széchy predátor volt, aki fiatal fiúkra vadászott”

Nem csinálhatsz azt, amit akarsz a saját kertedben - ezeket a szabályokat kötelező betartani

Felszívódott a magyarellenes román elnökjelölt – keresik az elérhetetlenné vált politikust

Kvíz: Hét mondat, amiről a többség már azt sem tudja, mit jelent

Belgium inkább mégis Magyarország akar lenni: váratlanul visszavonulót fújtak a EU szívében

Sokkoló videó került elő a Magyar Kupa-döntőn hibázó bíró reakciójáról

Kiütéssel lett bajnok a Fradi és letaszította a trónról az Újpestet

Donald Trump: A harc még csak most kezdődik!

DVTK: győztes búcsú a hazai közönségtől

Lisztes Krisztián a következő idényt nem a német negyedosztályban tölti

Kiderült Polgár Tünde féltve őrzött titka, jönnek ki a fényre az Orbán-gyűlölők
Címoldalról ajánljuk
Tovább az összes cikkhez
Borbás Marcsi elárulta a titkot, ettől gyönyörű a kertje
Ha egészséges kertet és növényeket szeretnénk, de tartózkodnánk a különféle vegyszerek használatától, a növénytársítás nyújthat megoldást.

Milyen vágódeszkát használ? Mutatjuk a helyes megoldást!
Hagymaszeleteléshez, húsaprításhoz, de az ételek előkészítéséhez is mindig a vágódeszkát használjuk.

Kiderült a tökéletes nokedli titka
A nokedli, vagy ahogy felénk hívják, galuska elkészítése alapvetően nem egy bonyolult folyamat, csak néhány apróságra oda kell figyelni.

Kiderült a titok a fagyasztott hús kiolvasztási technikáiról
Az nagyon jó, ha mindig van a fagyasztóban némi tőkehús, arra az esetre, hogy legyen mit előkapni, ha csak gyorsan összedobnánk valami finomat.