Könyv készül Matolcsy György írásaiból

A PC19 cikksorozat elérkezett egy fontos határvonalhoz, a sorozatban megjelent írások immáron betöltötték küldetésüket.

Matolcsy György
2022. 04. 04. 12:08
MATOLCSY György
Budapest, 2020. április 17. Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a jegybank épületében 2020. április 16-án. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tisztelt Olvasók!

Cikksorozatom, a PC19 elérkezett egy fontos határvonalhoz, a sorozatban megjelent írások – amelyek száma megközelíti a százat – immáron betöltötték küldetésüket. Az alatt az időszak alatt, amíg a Magyar Nemzet online felülete és szerkesztői helyet adtak e sorozat égisze alatt megjelent gondolataimnak, rengeteg támogató és pozitív visszajelzést kaptam, amiért ezúton is köszönetet szeretnék mondani mindenkinek. Hálás vagyok ezért és különösen a megtisztelő figyelmükért. Köszönöm a Magyar Nemzet főszerkesztőjének, hogy támogatta e sorozat megjelenését. Köszönöm a szerkesztőség munkatársainak a segítségét. Egy időre ebben a formában most elköszönök Önöktől, ugyanakkor a PC19 sorozat írásaiból hamarosan könyv készül, amelyet várhatóan már a nyár folyamán minden érdeklődő a kezébe vehet. E kiadványnál is számítok az Olvasókra, számítok Önökre.

Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke

A Magyar Nemzeti Bank elnökének összes írása a magyarnemzet.hu/rovat/PC19 oldalon olvasható.

Borítókép: Matolcsy György a jegybank épületében 2020. április 16-án. (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.