időjárás 28°C Kornél, Soma 2022. július 3.
logo

Könyv készül Matolcsy György írásaiból

Matolcsy György
2022.04.04. 12:08 2022.04.04. 12:25
Könyv készül Matolcsy György írásaiból

Tisztelt Olvasók!

Cikksorozatom, a PC19 elérkezett egy fontos határvonalhoz, a sorozatban megjelent írások – amelyek száma megközelíti a százat – immáron betöltötték küldetésüket. Az alatt az időszak alatt, amíg a Magyar Nemzet online felülete és szerkesztői helyet adtak e sorozat égisze alatt megjelent gondolataimnak, rengeteg támogató és pozitív visszajelzést kaptam, amiért ezúton is köszönetet szeretnék mondani mindenkinek. Hálás vagyok ezért és különösen a megtisztelő figyelmükért. Köszönöm a Magyar Nemzet főszerkesztőjének, hogy támogatta e sorozat megjelenését. Köszönöm a szerkesztőség munkatársainak a segítségét. Egy időre ebben a formában most elköszönök Önöktől, ugyanakkor a PC19 sorozat írásaiból hamarosan könyv készül, amelyet várhatóan már a nyár folyamán minden érdeklődő a kezébe vehet. E kiadványnál is számítok az Olvasókra, számítok Önökre.

Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke

A Magyar Nemzeti Bank elnökének összes írása a magyarnemzet.hu/rovat/PC19 oldalon olvasható.

Borítókép: Matolcsy György a jegybank épületében 2020. április 16-án. (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Matolcsy György: A harmadik évtized

2020-ban egy összetett válsággal berobbant életünkbe századunk harmadik évtizede. Eredményesen kezeltük a válságot, de visszatért az infláció és beütött az orosz–ukrán háború. Már sejtjük, hogy nehéz lesz az évtized. Az új magyar tervhez először is érdemes saját választ találni arra a kérdésre, hogy merre vezetnek a 2020-as évek?

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.