idezojelek

Nevessük ki őket!

A baloldali propagandisták egyáltalán nem értik a körülöttük lévő valóságot.

Cikk kép: undefined

Választások után mindig szórakoztató elfoglaltság megmerítkezni a komcsi-libsi propagandagépezet tajtékjában. Öröm nézni, ahogy a magyarellenes gyűlölködők siránkoznak, átkozódnak, hülyeségeket beszélnek, és soha nem vállalják a felelősséget az újra és újra törvényszerűen bekövetkező pofára esésükért. Helyette egy ökör következetességével építik tovább a mulatságos álomvilágukat, mert egyáltalán nem értik a körülöttük lévő valóságot.

Helyette ekképp nyíg például a külföldön élő magyargyűlölő propagandista, Schilling Árpád: „Ez az egész rettenetes. Olyan, mintha ránk tolatott volna egy kamion […] kimondhatatlanul fáj, hogy látom a kétségbeesést azok arcán, akik mindent, de mindent megtettek azért, hogy Magyarország legalább egy centit emelkedjen a mocsárból.

Bizony, Schilling, elgázolt titeket egy kamion. A négy évente megérkező Valóság nagybácsi vezette harsány hahotázás közepette.

Kacagásra ad okot egy másik propagandista, Alföldi Róbert is, aki megerősítette a kamionos érzést, hozzátéve, hogy a teherfuvarozó alkalmatosság rajta is maradt a fejükön. Így hát „ha kisebbségben kell majd leélnem az életemet, akkor úgy lesz.

Igen, Alföldi. Úgy lesz!

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A noÁr művésznéven izgágáskodó és saját magáról teljesen érdektelen mozgalmat is elnevező Molnár Áron nevű harmadik propagandista a lyukas zoknis Hadházy lódoktorhoz hasonlóan a jól ismert csalás-narratívát mantrázta: „ezt a rendszert demokratikus úton nem lehet leváltani. Ez a szavazás egy rossz színház lett. Mi, szavazatszámlálók statiszták voltunk egy brutális rendszerben, jelenlétünkkel legitimáltuk ennek a hatalomnak a működését. No de mit tesz Isten, a segítségül hívott nemzetközi csapatok, mármint az EBESZ választási megfigyelői hétfői keltezésű jelentésükben azt írják, a voksolás szabályosan és jól szervezetten zajlott. Ez is egyfajta rájuk tolató kamion. Mi pedig nevetünk rajtuk.

Akárcsak a Telex nevű Soros-blogon, ami hétfőn azt írta: „a Fidesz is botlott jó néhány körzetben. Ámde úgy tűnik, nem tudja a balfék, mit csinál a másik balfék, hiszen ugyanazon a napon ugyanez a blog ezt is írta: „az ország minden pontján erősített a Fidesz 2018-hoz képest.

Bizony így történt. Ezért mondta Orbán Viktor vasárnap este, hogy Soros Gyuri bácsi életének legrosszabb befektetése vagytok ti, magyarországi komcsik-libsik, mind, úgy, ahogy vagytok.

Mi pedig nevetünk rajtatok.

Nevetünk a mocskos szájú őrjöngéséről néhány napra ismertté vált Nagy Blankán, aki picsogva hisztizett vasárnap éjszaka az ürességtől kongó műjégpályán, és azzal fenyegette meg Magyarországot oh, irgalom atyja, ne hagyj el , hogy „fogom magam, és nem jövök haza Rómából.

Rossz hírünk van, Blankácska, hamarosan a derék taljánoknál is földcsuszamlásszerű jobboldali fordulat következik. Úgyhogy moderáltan bár, de téged idézve állj csak hátrébb eggyel, és csapd arcon magad! Mi pedig nevetünk.

Nevetünk a szintén bőröndöt pakoló Osváth Zsolt „influenszeren is, aki azt mondja, megsemmisült a választási eredmény hatására. „Azért semmisültem meg, mert én ebben a dologban hittem. […] Undorral és rosszulléttel tervezzük a külhoni létünket.

A legharsányabban a Puzsér Róbert által a felhabzó baloldali belharcban jellemtelen árulónak és pszichopátiás hazudozónak nevezett Jakab Péteren nevetünk. Mit nevetünk, egyenesen röhögünk. A parizeres operett-Szamuely talán a Ballik mamuszos főstratégája nagyszerű tanácsára semmiféle személyes felelősséget nem vállal azért, hogy pártja a 2018-as 26 mandátumhoz képest most mindössze 9-et szerzett. Ehelyett, miközben ott fekszik kiterítve, vérző orral a waterloo-i síkon, ezt teszi közzé a választás másnapján: „A Jobbik országos elnöksége mai ülésén megerősítette az eddigi néppárti politika helyességét. És még azt is képes volt hozzátenni, hogy „készen állnak arra, hogy kivezessék az országot a válságból.

Még hogy nem jutott be viccpárt az Országgyűlésbe... Dehogynem!

Borítókép: Schilling Árpád színházi rendező, a tüntetés egyik szervezője beszél az Egymillióan a magyar sajtószabadságért, ismertebb nevén a Milla demonstrációján (Fotó: MTI/Beliczay László)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

A halhatatlanságprojekt kulcsa Isten

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Völgybe zárt Hegyvidék

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Óvakodj a szellemi kútmérgezőktől!

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Orbán és Salvini a patrióták élén

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.