idezojelek

Csendőrként a partizánok között

Békés Márton bemutatta, hogy nem kell félnünk a magyarországi baloldaltól.

Cikk kép: undefined

A vita műfaját valami olyan furcsa és hatalmas tisztelet övezi, mintha ez lenne a párbeszédek netovábbja, főleg a politikában. Érdemes azonban egy kicsit a mélyére ásnunk, hogy ki, miért és kit akar meggyőzni, főleg, miről egy-egy ilyen verbális csetepaté során.

A minap Békés Márton bement druszájához, Gulyás Mártonhoz a Partizán műsorába. 

Régóta érett már ez a beszélgetés, hiszen évek óta emlegette már az ifjú marxista agitátor Békés nevét, mint olyan ember, aki ebben a „megátalkodott” rendszerben valódi ideológus. Ez a műsor nem is igazán vita volt, hanem egyfajta interjú, de kristálytisztán látszott a két világfelfogás közti különbség. Gulyás, a nemzetközi globalista elit neveltje, a társadalmi ügyek nagy élharcosa, a Partizán nevű szélsőbaloldali médiaplatform feje, vele szemben pedig Békés Márton történész, a Terror Háza Múzeum kutatási igazgatója, a Kommentár folyóirat főszerkesztője, a magyar szuverenista gondolat és a nemzeti kulturális hegemónia prókátora, aki úgy ismeri a baloldali gondolkodókat, mint amennyire talán még maga Gulyás Márton sem.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mit lehetett várni ettől a beszélgetéstől? Hogy a végére megtér Gulyás és felhagy az agitproppal? Ilyenért maximum imádkozni lehet, de számítani rá aligha. Akkor miért kellene Békésnek megjelennie a Partizánnál? Azért, mert nem a Partizán legénységét ment meggyőzni, hanem a nézőknek demonstrálni azt, mit is gondol a nemzeti oldal a világról. Persze az antikonzervatív pesti értelmiséget csak megerősítette abbeli hitében, hogy mi jobboldaliak valami, számukra rettenetesen idegen képződmények vagyunk, de nem is hozzájuk kell szólnunk. A platform azonban, maga a YouTube-csatorna viszont ennél szélesebb népréteget is elér, hiszen több százezres, ignorálhatatlan nézőbázisa van, ha efölött szemet hunyunk, magunkat zárjuk buborékba.

Az ilyen beszélgetéseknek látszólag semmi értelme, hiszen senki nem győzetik meg, ellenben a hihetetlen baloldali-liberális online médiatúlsúlyban végre megjelenhetett egy olyan szereplő tőlünk, aki képes felvenni a kesztyűt, felkészült, kameraképes és lelket önt azokba, akik már-már apatikus állapotba kerülve inkább a négy fal között tartják honszerető gondolataikat. Békés Márton bemutatta, hogy nem kell félnünk a magyarországi baloldaltól, hiába vannak ott is rendkívül felkészült előadók, riporterek (még ha politikusok nem is), ezek az emberek nem sérthetetlenek, hiába áll mögöttük a nemzetközi globalista tőke minden erőforrása. Olvassunk tehát, tanuljunk, legyünk felkészültek, mert a következő négy évben az újabb kétharmadtól vérszemet kapva megkettőzött erővel igyekeznek majd nemzeti identitásunkat lerombolni, és Magyarországot is ugyanabba az instabil állapotba lökni, mint ahol most a nyugati hatalmak tartanak – és csak rajtunk múlik, hogy sikerülni fog-e nekik.

Borítókép: Békés Márton (Fotó: Képernyőkép/YouTube)

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Brüsszel, a zsarnokság fővárosa

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.