időjárás 6°C Ambrus 2022. december 7.
logo

Rohadt almának és hülyének tartja noÁr az egyházi iskolák tiltakozó pedagógusait

Teveli Zoltán
2022.11.09. 12:20 2022.11.09. 12:30
Rohadt almának és hülyének tartja noÁr az egyházi iskolák tiltakozó pedagógusait

A „Tanárballagás” elnevezésű eseményen való részvétellel demonstrált több egyházi oktatási intézmény pedagógusa szerda délután Budapest belvárosában.

A tiltakozáson megjelent a színész, Molnár Áron „noÁr” is, akinek mozgalmát több aktivista is képviselte – volna.

Merthogy a Tanárballagás szervezői megkérték a baloldali aktivistát, hogy ő és mozgalmárjai ne viseljék a noÁros kitűzőt. Molnárék erre megsértődtek és hazamentek.

Eddig a puszta hír, ám a történteknek még nem volt ezzel vége.

Merthogy a noÁr Facebook-oldalon – ami a bejegyzések alapján úgy tűnik, hogy Molnár Áron sajátja – elmesélték a követőiknek a történteket, akik csalódottságuknak adtak hangot emiatt.

Többen ezt a csalódottságot meglehetősen sértő módon tették közzé, idézünk is egyet szó szerint:

„Minden kosárban akadhat egy-két rohadt alma, de nem szabad, hogy ez elvegye a kedvünket a többi, ép almától, nem szabad kidobni az egészet. Ti erősebbek vagytok annál, mint hogy ilyen hülyék visszavethessenek benneteket. Nyilván ez talál legmélyebben szíven benneteket, mikor a saját támogatottjaid közül fordul valaki ellenetek. De gondoljatok a millió másikakra, akiknek ti vagytok a remény ebben a nagyon sötét alagútban! Kitartás!!!”
Erre érkezett az egyetértő noÁr-válasz: „Teljesen igazad van!”

Forrás: Facebook

Vagyis noÁr egyetért azzal, hogy az egyházi iskolák demonstráló pedagógusai, akikkel pedig állítólag egy platformon vannak, „rohadt almák” és „hülyék”, csak mert megkérték, ne viseljék a noÁros kitűzőt.

Az elmúlt hetek tüntetései kapcsán több kritika is érte még a baloldalról is az izgága aktivistát, hogy túlságosan rátelepszik a tüntetésekre, és jelenlétével, drága pénzen árult termékeivel csak árt az ügyüknek. 

A jelek szerint nem ért el hozzá a kritika.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Borítókép: Molnár Áron, a noÁr Mozgalom alapítója sajtótájékoztatót tart a Margit híd budai hídfőjénél 2022. október 27-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

O tempora, o mores! (2.)

Ma már nincsen se hülye, se ostoba, se tehetségtelen kókler. Hiszen aki mindez egyszerre, az slammer, és körbeveszik fertelmes nyállal. Ugye, nem slammer itt mindenki?

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.