idezojelek

D. Tóth Kriszta nyomdokain Soros György magyarországi kedvencei

Továbbra is képtelenek megemészteni Ferenc pápa látogatását a liberálisok.

Teveli Zoltán avatarja
Teveli Zoltán
Cikk kép: undefined
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Kirívóan ízléstelen címmel jelentkezett az egyik magyarországi liberális portál Ferenc pápa budapesti látogatása kapcsán. A várható forgalmi korlátozásokról szóló írásuknak a következő címet adták: 

 

Térképen a forgalmi pokol, amit a hétvégi pápalátogatás hoz Budapestre.

 

Ha bárki azt gondolná, hogy ez a véletlen műve, vagy csupán egy kezdő szerkesztő oda nem figyelése kapcsán történhetett meg, az rosszul teszi, ez bizony egy tudatos gyalázása a pápának, az egyháznak és a keresztényeknek. 

A Soros György által finanszírozott portál aljas húzása nem saját ötlet, a liberális ikon D. Tóth Kriszta sajátja, aki II. János Pál pápa halálát követően, a pápaválasztó konklávé döntését várva fogalmazott úgy a Szent Péter téren, hogy „elszabadult a pokol”. 

A jelek szerint D. Tóth amolyan vátesz a baloldalon, egy másik  – hasonlóan ízléses – megnyilvánulását is „lenyúlták” tőle némiképp átdolgozva, Mérő Vera „#takavanaméhünkből” jelszava is tőle eredeztethető. 

De a 444.hu nem állt meg itt.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rettenetesen zavarja őket a pápa magyarországi látogatása. Egyszerűen nem tudják megemészteni a szentatya érkezését.

Odáig jutnak, hogy szerintük Ferenc pápa olyan országokba szokott látogatni, ahol „gond van”, ezért jött el két és fél éven belül másodszor Magyarországra. És külön figyelemre méltó az alábbi értekezés: 

komoly feszültségek és félelmek lehetnek a magyar katolikus vezetők között, nehogy a pápa valami rosszat mondjon.

Egy másik liberális sztárújságíró is vicceskedett egyet a közösségi médiában, amint azt Trombitás Kristóf kiszúrta.

Döbbenetes, hogy a balliberálisok mindenáron be akarnak valamit magyarázni a pápalátogatásba, ami nem igaz. Az elsőre jóindulatúnak tűnő plakátkampányról is külön elmagyarázták nekünk, hogy valójában a kormánynak akarnak ezzel ártani, nehogy még a végén valaki félreértse.

És hogy mi az igazság? Nézzék meg a pápa érkezését mutató felvételeket és hallgassák meg a Ferenc pápa beszédét. És jöjjenek ki a Kossuth térre vasárnap reggel a misére. 

Ott majd megtudják.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök fogadja Ferenc pápát Novák Katalin köztársasági elnök jelenlétében a karmelita kolostorban 2023. április 28-án. (MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.