időjárás 12°C Jeromos 2023. szeptember 30.
logo

Gréczy porrá zúzta az Orbán ellen szőtt gyalázatos tervet

Csépányi Balázs
2023.06.01. 14:58 2023.06.06. 13:26
Gréczy porrá zúzta az Orbán ellen szőtt gyalázatos tervet

A DK botrányhőse és egyben nagy visszatérője, aki 2019-ben kényszerült távozni az Országgyűlésből és a nyilvánosságból, miután obszcén, szexuális tartalmú képsorozat került nyilvánosságra róla. Azóta sokszor tolmácsolja a főnökének a gondolatait. Legutóbb éppen Karácsony Gergely főpolgármesterről kotyogott ki egy fontos információt az ATV-ben:

„Egy egyszázalékos pártból kilépett főpolgármestertől azok után, amit csinált ezzel az ellenzékkel, amikor elüttette magát a villamossal és rászabadította erre az országra és az ellenzékre Márki-Zay Pétert, ennél egy kicsit nagyobb szerénységet és visszafogottságot javasolnék."

Ezúttal azonban hatalmas bakot lőtt. Gyakorlatilag porrá zúzta a Gyurcsány-párt legújabb, Orbán Viktor ellen szőtt gyalázatos tervét. A goebbelsi propagandához akarta hasonlítani a kormány kommunikációját, de csúnyán besült, olvassák el a posztját:

„A goebbelsi propaganda elemei - UGYE, MILYEN ISMERŐS?

Goebbels szerint a propaganda az egyszerűsítés műfaja, nem intellektuális műfaj. Fő elemei a következők:

1. Kerüld az elvont gondolatokat, és az érzelmeket vedd célba!

2. Kevés üzenetet küldj, de azokat folyamatosan sulykold!

3. Használj felszínes, általánosító véleményeket, sztereotípiákat!

4. Az érvelés legyen egyoldalú – soha ne árnyalj!

5. Folyamatosan kritizáld az ellenfeledet!

6. Keress egy ellenségképet, és folyamatosan rágalmazd!”

Gyakorlatilag a baloldal és azon belül DK politikájának ismérveire lehet ráismerni valamennyi általa felsorolt pontban. Elég, ha csak meghallgatjuk vagy elolvassuk Gyurcsány Ferenc akármelyik beszédét, posztját. De Dobrev Klára legújabb plakátkampányában is tűpontosan rá lehet ismerni a Gréczy által felsorolt pontokra. 

Elég csak az alábbi plakátot megnézni:

Fotó: Twitter

Ilyen, amikor pestiesen szólva, visszanyal a fagyi.

Borítókép: Dobrev Klára, az árnyékkormány miniszterelnöke és Gréczy Zsolt, a DK alapító tagja (Fotó: Facebook/Gréczy Zsolt)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.