idezojelek

Havas Henrik alpári húzása, ezúttal Apáti Bencét gyalázta

Eddig, és ne tovább!

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy már több hétvégi jegyzetében leírta, hogy ez a nyári időszak egyáltalán nem uborkaszezon. Sőt! Egymást érték a jelentős közéleti, politikai történések. Orbán Viktor előbb Tusnádfürdőn, majd most pénteken a Tranziton is bizonyította, hogy miért is ő Magyarország miniszterelnöke és miért figyeli a nemzetközi sajtó is árgus szemekkel valamennyi megszólalását. Rendeztünk egy csodálatos atlétikai világbajnokságot, Szoboszlai Liverpoolba szerződött, szóval volt rendesen esemény ezen a nyáron. Közben az ellenzék gyakorlatilag eltűnt, nem tudta komolyan tematizálni a közvéleményt. És természetesen történtek olyan dolgok is, amelyek borzolták a magyarok kedélyét a szivárványszínűre festett pad históriájától Karácsony Gergely autósokat üldöző karóin, Tóth Gabi válásán keresztül egészen a legfrissebb eseményig, Pálffy István Hír Tv-től való menesztéséig. 

Mint ismert, a Hír TV azonnali hatállyal szerződést bontott a műsorvezetőjével. A csatorna közleményt adott ki ezügyben: 

„A Hír TV-n 2023. augusztus 21-én sugárzott Napi aktuális című műsorban Pálffy István műsorvezető élő adásban olyan állítást és véleményt fogalmazott meg, amely teljesen összeegyeztethetetlen csatornánk elveivel és hitvallásával. A Hír TV elhatárolódik minden olyan kijelentéstől, amely a pedofíliát támogatja, felmenti vagy népszerűsíti. A csatorna vezetősége ez úton is elnézést kér mindenkitől, akit ez a kijelentés megsértett vagy érzékenyen érinthetett”.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Természetesen, ahogy az ilyenkor lenni szokott, a baloldal megmondóemberei rendre előkerültek és osztották az észt. Havas Henrik sem maradhatott ki, az elsők között posztolt az üggyel kapcsolatban, de ami a legmeglepőbb, nem a történet szereplőjére hegyezte ki a „megszólalását”, ha nem Apáti Bencébe szállt bele csúnyán, olvassák el:

„(…) Könyörgök, nehogy már valaki arra hivatkozzon, hogy a Pista megint piás volt és hülyeségeket hordott össze a pedofíliával kapcsolatban, mert ha ne adj’ isten, józan lenne, mi a francot keresne a Hír TV-nél? (Mostantól én is elkezdek inni – jobban, mint eddig –, hátha a Hír TV alkalmaz egy jól fizető műsorvezetői állásban. Sajnos, erre nincs esély, mert még részegen se tudnék annyi hülyeséget összehordani, ami a Hír TV-ben kívánatos. Egyébként magam helyett mindenkinek ajánlom Apáti Bencét, a rúdtáncost! (…)”.

Döbbenetes! Havas tanár úr, aki többek közt újságíró-etikát is tanított, képes volt ilyen alpári, primitív módon beleszállni Apáti Bencébe. 

Nem mintha Bence nem tudná magát megvédeni, de azért álljon meg a menet, Apáti Bence azon kívül, hogy remek publicista, a Budapesti Operettszínház balettigazgatója is egyben. Adjuk már meg neki a tiszteletet! Hogy jön ahhoz Havas, hogy bárkiről ilyeneket mondjon? 

Kíváncsi lennék, ha mondjuk azt mondanánk a baloldal ünnepelt művészeire, például Nagy Ervinre lekicsinylően, hogy vásári komédiás, vagy mondjuk Spíró Györgyre, hogy zugfirkász, milyen felháborodás kerekedne belőle pillanatok alatt a baloldalon.

Eddig, és ne tovább!

– Ezek a módfelett liberális, haladó gondolkodású emberek azt hiszik, hogy nekik mindent lehet, övék a világ. Mindenkit kigúnyolhatnak kényük, kedvük szerint. Hát nem! Elég volt az arcátlan, pökhendi, személyeskedő, sértő, kioktató stílusból egyszer, s mindenkorra. Köszönjük szépen, nem kérünk belőle – csapott rá haragosan az asztalra Felhévizy és megnyugtatásképpen megnézte és el is küldte felháborodott barátainak azt a régi videót, ahol a kulturális fölényét fennen hirdető Havas éppen Fekete Pákóval civódott egy csokiból készült hímtag kapcsán egy műsorban, valamelyik kereskedelmi csatornán. 

Ennyit Havasról és az ő kulturális fölényéről.

Borítókép: Havas Henrik (Fotó: Nemzeti Sport)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.