idezojelek

Ég a ház a baloldalon, bevetették a magyargyűlölő csodafegyvert

Újabb baloldali művész szállt be a kampányba.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Tóth Krisztina József Attila-díjas költő, író, műfordító volt a Magyar Hang Kultúrtáj című műsorának a vendége, ahol ismét bebizonyította, hogy rá mindig, minden körülmények között számíthat a baloldali ellenzék. Többek közt a következőket mondta:

„Nekem már az arcomra fagyott a mosoly. Amikor elmegy az ember külföldre felolvasni és a könyv helyett folyamatosan azokra a kérdésekre kell válaszolni, hogy mégis mi zajlik ott nálatok? Tudnál erre valami magyarázatot adni? Miért nem csináltok ti valamit? Akkor úgy érzem, hogy elsikkad, amit megírt az ember, és állandóan aktuálpolitikai kérdésekről van szó.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nincs új a nap alatt. Tóth korábban az osztrák Falter nevű lapnak nyilatkozott, ahol többek közt lehordta a sárga földig a magyarokat és Magyarországot. Hazánk „mérgező ország”, a magyar életminőség és erkölcsök „pinceszinten vannak”, és eddig nem tudta, hogy honfitársainak milyen nagy része „gyűlőlködő rasszista” – írta meg a felháborító esetet a Mandiner.

A költőnő korábban már igazi liberális megmondóemberként jelesre vizsgázott magyargyűlöletből. Még 2021-ben a Könyves Magazin interjúsorozatában ő is megszólalt, ahol azt nyilatkozta, hogy kivetetné a kötelező olvasmányok köréből Jókai Mór Aranyember című művét. Méghozzá azért, mert szerinte nehezen olvasható, kedvét szegi a diákoknak és a nőalakok ábrázolásával is problémák vannak.

Mostani panaszos kirohanása, mely szerint mindig kérdezgetik tőle külföldön, hogy mi zajlik ott nálatok, egy hatalmas nagy blöff és teljesen irreleváns annak fényében, hogy 2022-ben immár a negyedik kétharmadot szerezte meg a nemzeti kormány. Egy dolgot javasolnánk Tóth Krisztinának, hogy a tépelődés helyett, ha legközelebb kérdőre vonják, nyugodtan válaszolja azt a közönségének, hogy Magyarországon az emberek bizony nem kérnek a haladó, módfelett pc, modern, liberális agymenésekből. 

Ilyen egyszerű a képlet.

Borítókép: Tóth Krisztina József Attila-díjas költő, író, műfordító (Forrás: Képernyőfotó/YouTube)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.